Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

Pobednik Zvezda Granda Mahir Mulalić za Magazin Novosti: Kada sam prvi put zapevao pred Marijom nije mi bilo dobro!

Pobednik ovogodišnje sezone Zvezde Granda je Mahir Mulalić

1625208569_mahir-mulalic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Nakon što su se utisci slegli, pobednik Zvezda Granda Mahir Mulalić u interviju za Magazin novosti, otkrio je pojedine detalje iz takmičenja, ali i kako je bilo raditi sa Marijom Šerifović koja mu je bila mentor.

Pročitajte još: ZVEZDE GRANDA: Pobednik Mahir Mulalić izjavom rasplakao mnoge - "Mama mi je poslala poruku kad sam hteo da odustanem"

Sada kada su se utisci slegli, kaži nam da li si svestan koliki si uspeh postigao i kako sada gledaš na takmičenje koje je trajalo dve godine?

- Utisci su se slegli, postao sam svestan i hvala Bogu i svim ljudima koji su mi dali svoj glas, a ja ih razočarati neću. Ove dve godine su bile jako stresne, tako da jedva sam čekao samo da se završi takmičenje pa kakav god ishod bio.

Marija Šerifović definitivno je jedna od najboljih pevačica na našim prostorima, kako je bilo sarađvati sa njom i koliko je bila stroga prema vama?

- Saradnja sa Marijom, bila je fenomenalna. Svaki njen savet sam upijao i na kraju se isplatio pobedom. O Mariji je sve rečeno, tako da samo ću reći ozbiljan GENIJALAC.

Da li možeš da nam ispričaš neku anegdotu sa vaših proba?

- Sećam se prve probe. Ulazimo u studio i čekaamo Mariju. Naravno, došla je na vreme i počeli smo da radimo. Kada sam počeo da pevam pred njom odjednom mi nije bilo dobro. Počela je noga da mi kleca. Želim da kažem da na osnovu ispravnog autoriteta, sve nas je naučila kako da se ponašamo i pre svega interpretiramo.

Tokom takmičenja uvek si bio na visini zadatka, ali žiri je umeo često i da uputi neku kritiku, koliko si ih prihvatao i koliko su ti pomogle da bi ostvario uspeh?

- Bez kritike nema ni napretka. Žiri je svaku kritiku uputio iz vrlo prostog motiva, a to je da bismo sledeći put bili još bolji. Ja sam svaku kritiku vrlo rado prihvatao i jako mi je drago što nisu bile samo reči hvale.

Nažalost, za vreme takmičenja si doživeo veliku porodičnu tragediju i želeo si da napustiš Zvezde Granda. Šta ti je dalo snagu da se ipak vratiš i šta te je Marija u tim trenucima posavetovala?

- Produkcija i Marija imaju najveće zasluge što sam se opet vratio u takmičenje. To su bili jako teški trenuci za mene. Mnogo toga mi se motalo po glavi, ali nakon razgovora sa Marijom, shvatili smo da je za mene najbolje da se vratim u takmičenje, a to je ujedno bila i želja moje majke kojoj sam posvetio pobedu.

Jedan od tvojih najboljih nastupa bio je kada si izvodio pesmu "Ne volem", od Đorđa Balaševića, koliko ti je bilo teško da se izboriš sa "lalinskim", s obzirom da si iz Bosne?

- Ja jako volim Balaševićeve pesme i svaki naglasak sa našeg Balkana. To je bio veliki izazov, a publika je to prepoznala i drago mi je što sam uspeo na svoj način da iznesem velikog Đoleta.

U finalu si se u za pobedu borio sa Isakom Šabanovićem, koji je bio jedan od glavnih favorita. Šta ti je u tom trenutku prošlo kroz glavu kada ste ostali samo vas dvojica?

- Isak i ja smo kroz takmičenje postali jako dobri i kakav god ishod da bio radovali smo se jedan drugom, kao što je to bilo i u našem slučaju. U tom trenutku nisam razmišljao ni o čemu.

Marijina reakcija mnoge je raznežila kada je izgovoreno tvoje ime kao pobednika, šta ti je prvo rekla?

- Rekla je dobrodošao u tim pobednika. Naravno, čestitala mi je i zahvalili smo jedno drugom na ove dve godine koje su nas spojile i napravile od nas prijatelje.


Imao si veliku podršku svojih kolega iz prošle i ove sezone, da li ćete nakon završteka takmičenja nastaviti druženje?

Pročitajte još: POBEDU POSVETIO POKOJNOJ MAJCI Mahir Mulalić je PODEDNIK Zveda Granda: "Trebaće mi par dana da se saberem!"

- Mi smo se već dogovorili da ćemo praviti neke žurke redovnije, a cela ekipa iz finala je bila fenomenalna. Za ove dve godine, bolju ekipu ne bih poželeo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas