· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Da li je prepoznajete? Rođena je u Rimu, a danas je jedna od najpopularnijh mladih pevačica (FOTO)

Omijena je pevačica mlade populacije, a nedavno se takmičila i na izboru za "Pesma za EVroviziju"

1620382676_sara.jpg
Foto: Instragram story/sarajoofficial

Rođena je u glavnom gradu Italije 1993. godine, gde je i odrasla. U 16. godini zajedno sa ocem i majkom, preselila se u Beograd.

Pročitajte još: Predstavnica SRBIJE na Evroviziji o problemima sa kojima se suočava: "Pripremila sam decu..."

Mlada pevačica prvi put se na javnoj sceni pojavila 2012. godine, kao učesnica takmičenja "Prvi glas Srbije", u kome je osvojila treće mesto. Srbiju je 2013. godine sa grupom "Moje tri", prestavljala na Evroviziji sa pesmom "Ljubav je svuda", ali nisu uspele da se plasiraju u finale prestižnog takmičenja.

Foto: Instragram story/sarajoofficial

Svoj prvi solo singl izdala je 2014. pod nazivom "Ko je ovde ko?" i od tada njena karijera počinje da ide uzlaznom putanjom. Danas je jedna od najomiljenijih pevačica tinejdžera, a njene pesme svrstavaju se među najslušanije u pop muzici. Nedano je učestvovala u izboru za "Pesmu za Evroviziju" sa numerom "Muškarčina", koja je jedna od najpopularnijih pesama na našim prostorima..

Foto: Instragram story/sarajoofficial

U pitanju je Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.