· · Komentari: 2
OTVORENO

"Porodicu sam uništila, uletala iz braka u brak"... Nataša Bekvalac otvoreno o greškama iz prošlosti

Nataša Bekvalac iskreno je govorila o porodici, brakovima, kao i prvom suprugu Danilu Ikodinoviću sa kojim ima ćerku Hanu

1606760627_natasa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Nataša Bekvalac od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića razvela se pre devet godina, nakon pet godina braka. Imaju ćerku Hanu , koja je, kako kaže Nataša, pokupila njene i Danilove najlepše osobine.

Pročitajte još: "IMAM POTREBU" Karleuša JAVNO poslala poruku svim lekarima u Srbiji (FOTO)

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije - rekla je Nataša, pa otkrila kakav je danas njen odnos sa prvim mužem:

- Pa, strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko. Pa, ono... Kako si? Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si.

Na konstataciju da su ona i Danilo važili za jedan od onih parova za koje se javnost vezala, te je svima bilo žao što su se razišli, pevačica je rekla:

- Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! To je - kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim! 

Nakon braka sa Danilom, Nataša je bila udata za LJubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, sa kojim je dobila drugu ćerku Katju. Već dve i po godine je sama, ali joj to, kako kaže, izuzetno prija.

- Ja sam stvarno uletala iz veze u vezu, iz braka u brak. Ne mogu da pričam drugačije nego što jeste. Ali, to stvarno nije dobro. Potrebno je da se energetski očistiš... Možda je pregrub izraz. Potrebno je da se resetuješ, a ne da srljaš, kao ja. Tako da, ja sam na čišćenju trenutno. Treba mi vreme za potpuni reset i da budem još bolja nego što jesam, sama sa sobom - istakla je pop zvezda. Bekvalčeva je iskreno odgovorila i na pitanje da li smatra da je svojim odlukama i izborima više naudila sebi ili svojoj porodici.

- Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš... podrazumeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više negujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu - mama, tata, sestre. Mislim i na svoju decu.

Pročitajte još: Ovaj spot Cece Ražnatović nikad nije objavljen, a ovo je razlog (VIDEO)

- Prioriteti su mi se promenili. Sada je sve ispravnije, mnogo su mi važniji prijatelji, moji saradnici, i zato iz naših odnosa izlaze tako lepe stvari. Svoju porodicu sam prilično uvukla u svoje poslove. Ono što važi za većinu ljudi, za mene u principu nije neko pravilo. Kažu, nemoj mešati porodicu i posao. Meni su najlepše stvari izašle iz tog odnosa i saradnji. Za mene su najlepše stvari uradili oni koji me najviše vole. Ko te više voli nego sestra? Ne postoji niko ko će bolje to uraditi od tvoje krvi. Tako da, shvatila sam da ne treba da robujem pravilima, da za mene postoje neka druga koja nisu uobičajena, ali su moja - rekla je Nataša.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.