Oglas
· · Komentari: 0

"Deci je mesto kraj majke": Nataša Bekvalac se oglasila i uputila poruku podrške Severini

Nataša Bekvalac nije mogla da sakrije nezadovoljstvo zbog presude u korist Milana Popovića

1706100231_Foto-Ataimages.rs-Natasa-i-Severina.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Kako su preneli hrvatski mediji, Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Brojne poznate ličnosti sa domaće estradne scene su se oglasile, među njima su Seka Aleksić i Ana Bekuta, a sada se oglasila i pevačica Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu.

Nataša je, naime, podelila Severininu objavu uz koju je napisala:

- Od juče kada sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dete zaštiti i vrati. Deci je mesto kraj majke - napisala je Bekvalčeva.

Inače, iz presude je takođe vidljivo da niko od veštaka nije saslušan i da je izričito zatraženo da se veštaci saslušaju usmeno, piše "Nacional.hr".

Nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom. Kako se navodi, ova odluka stupa na snagu odmah, ne čekajući eventualnu žalbu Severine Vučković, stoji u izveštaju koji hrvatski portal "Nacional.hr" ima u posedu.

Iz presude se vidi da niko od veštaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja veštaka. Tužilac na isto nije imao primedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

Sud je naveo da je na saslušanje pozvao veštake, kliničkog psihologa Ivanu Dijanić i Vladimira Grošića, specijalistu psihijatrije, ali oni nisu došli. Veštaci su svoj nedolazak obrazložili, kako stoji u dokumentima. Dijanić je kao razlog nedolaska naveo zdravstvene razloge, dok je Grošić rekao „da zbog trenutnog zdravstvenog stanja, koje je u vezi sa ovim slučajem, nije u mogućnosti da razgovara o kvalitetu, niti da aktivno učestvuje u procesu, zbog na oštećene kognitivne i intelektualne sposobnosti“.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas