Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Rešite se ustajalih mirisa ormara: Soda bikarbona i još tri prirodna rešenja

Ustajali mirisi u ormaru mogu lako da se reše prirodnim sredstvima.

1627638650_Depositphotos_43868787_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ustajali mirisi u ormaru zaista mogu biti uporni. Pogledajte kako da ih se rešite na jednostavne načine.

Kako postići da ormar lepo mirise?

Soda bikarbona

Stavljanje otvorene kutije sode bikarbone u područja sa ustajalim vazduhom, kao što su ormari i police, može da pomogne u apsorbovanju nekih od tih dugotrajnih mirisa, tvrdi stručnjak za okolinu Toni Haris.

Pročitajte još: Kako urediti spavaću sobu za brži i lepši san? Tepih odmah do kreveta

Esencijalna ulja

Osim što će upiti neprijatan, ispustiće prijatan miris. Haris kaže da takođe možete da napunite posudu sa pola šoljice sode bikarbone i nekoliko kapi vašeg omiljenog esencijalnog ulja. "Jednostavno ga protresite jednom nedeljno da biste osvežili miris i pojačali sodu bikarbonu koja upija miris", dodaje.

Sapun

Da li u blizini imate sapun koji ne koristite? Pomoću njega možete da osvežite orman ili police. Samo pripazite da bude umotan u papir, jer ne želite da ostaci sapuna dospeju na policu ili u fioke.

Pročitajte još: ČETIRI KOMADA NAMEŠTAJA za koje dizajneri enterijera kažu da nikada NEĆE IZAĆI IZ MODE

Vrećica sa lavandom

Još jedna mogućnost osveženja vašeg ormara jeste izrada sopstvene vrećice sa lavandom. Sve što vam je potrebno jeste malo tkanine, pirinča i suvih pupoljaka lavande. Napunite vrećice pirinčem i lavandom, tako da miriše dovoljno jako po vašem ukusu.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas