Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Ukoliko imate ovih ŠEST NAVIKA, vi ste dasa sa stilom i žene vam ne mogu odoleti

Svaka žena želi pored sebe muškarca sa stilom, pa ukoliko ga nemate – izgradite ga!

Depositphotos_48088419_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Neki muškarci su neodoljivi i žene ih bukvarno jure. Razlog je jednostavan - imaju stil.

Pratiti šest saveta iskusnih dasa sa stilom i postanite san svake žene.

Pročitajte još: Blogerke ih obožavaju, a svaka žena ih mora imati u ormaru!

Ogledalo

Ogledajte se, dase to rade da bi dobili više dodatnog samopouzdanja, iz dana u dan. Kao da se nešto magično dogodi kada, pri izlasku iz stana, bace završni pogled i poprave kragnu.

Cipele moraju uvek da budu uglancane!

Stil

Oblače sličnu odeću sve vreme! Oni pronađu kombinaciju odevnih predmeta koja ih određuje kao ličnost i biraju stvari u okviru nje.

Sat
Jedini nakit koji treba da nosi muškarac je sat. NJime snažno poručuju da su zgodni, samouvereni i jaki kao ličnost. Skupe modne marke ništa im ne znače - umesto toga, zanima ih kvalitet i veština izrade stvari.

Cipele

Muškarac mora da glanca svoje cipele, jer zna da je kožnoj obući neophodna nega da bi izgledala dobro, pa je čiste i poliraju odmah po izuvanju.

Novčanik

Novčanik mora da bude lep i uredan, jer ako je "ofucan" i pretrpan nepotrebnim papirićima odavaće utisak da ste aljkavi. Uvek se opredelite za kožni novčanik u kom ćete držati novac i samo one kartice koju su vam neophodne.

Pročitajte još: Nije svejedno nosite li prsten na levoj ili desnoj ruci: To mnogo govori o vama

Zubi

Muškarac mora da vodi računa o higijeni zuba i da ih pere dvaput dnevno, koristi tečnost za ispiranje usta i uvek pri ruci ima bombonu osvežavajućeg ukusa, tako da im je dah prijatnog miris.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas