· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Smejali ste se MAMINOJ fotografiji iz mlađih dana? Ovog proleća TAJ MODNI DETALJ vratio se na velika vrata (FOTO)

Moda dvadesetog veka na velika vrata zakucala je već na početku treće decenije novog milenijuma.

1614205666_kragna.png
Foto: InstagramScreenShot/voyouboutique

Proleće donosi mnogo ležerne, popularne kežual gardarobe u kojoj će dominirati svetlo plavi, roze i neizostavni zemljani tonovi u svetlijim nijansama. U ovim tonovima, uličnom modom zagospodariće i jedan trend kome smo se donedavno podsmevali na starim porodičnim fotografijama - velikim belim kragnama, neretko uokvirenih belim vezom. 

Pročitajte još: Vizantijsko-plava jakna je HIT proleća

Ako ste mislili da nikada ovaj komad nećete tražiti mami ili baki da izvuku iz ormara, grdno ste se prevarili. Velike bele kragne, koje smo u šali nazivali i portiklama, ponovo su zagospodarile modnom scenom i kolekcijama za proleće/leto pred nama.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

Dolaze u različitim veličinama, ali i oblicama. 

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Popularni modni brendovi kombinuju ih sa različitim komadima, od jednobojnih džemperića, preko lepršavih prolećnih haljina u šarenim cvetnim dezenima, do malo elegantnijih poslovnih varijanti kao detalj koji osvežava izgled.

Najčešće dolaze pojedinačno, kao detalj koji se naknadno vezuje oko vrata preko odevnih komada. Ipak, u aktuelnim kolekcijama uz pojedine komade dolazi u kompletu, kao sastavni deo tog odevnog komada.

Pročitajte još: Ana Ivanović pokazala kako treba da se oblači DAMA: Najlepša teniserka predstavila 4 SVAKODNEVNE i ELEGANTNE kombinacije (VIDEO)

Da li ste i vi spremni da ponesete trend iz prošlog veka?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.