Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Tanja Savić ipak bez ZAGRLJAJA DECE proslavila rođendan! Čestitka Milice Todorović RAZARA SRCA (FOTO)

Popularna pevačica danas slavi 36. rođendan

1616255771_Tanja-Savic.png
Foto: InstagramScreenShot/tanja_savic_private
Oglas

Velika srpska pevačica i vlasnica jednog od najlepših folk glasova na našim prostorima, pevačica Tanja Savić danas slavi 36. rođendan. Rođendansko iznenađenje priredili su joj najuži članovi njene porodice, ali ipak sa njom još uvek nisu njeni sinovi.

Pročitajte još: Poznata pevačica zbog korone odlagala odlazak kod doktora, a sada je saznala surovu istinu: "Predstojeći Božić će mi biti poslednji" (FOTO)

-Hvala vam svima na prelepim željama, na pokretačkoj energiji koju mi dajete! Volim vas i grlim punooo - napisala je pevačica ispod video snimka na društvenoj mreži Instagram na kojoj se vidi iznenađenje kojojo su joj njeni ukućani priredili.

Pročitajte još: Tina Tarner život pretvorila u dokumentarni film: Ovo je moj oproštaj (VIDEO)

Usledile si brojne čestitke njenih kolega, među kojima su i Dragana Mirković, Slavica Ćukteraš i brojni drugi. Ipak, čestitka Milice Todorović budi najdublje emocije.

- Srećan rođus Tanjčiii!!! Da si mi živa i zdrava i da ljubiš decu svaki dan - napisala je pevačica Milica Todorović uz stikere srca.

Naime, posle 365 dana borbe, Tanja Savić konačno je dobila borbu za sinove i oni bi uskoro trebalo da se nađu u majčinom zagrljaju. Nadamo se da će pevačicin 37. rođendan proslaviti zajedno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas