Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Poznata pevačica zbog korone odlagala odlazak kod doktora, a sada je saznala surovu istinu: "Predstojeći Božić će mi biti poslednji" (FOTO)

Još jedna mlada pevačica se bori sa opakom bolesti

1616178431_sara.jpg
Foto: EPA
Oglas

Članica britanskog benda "Girls Aloud" Sara Garding, pre godinu dana podelila je sa svojim pratiocima da boluje od raka dojke. Ona je odlučila da napiše memoare i opiše sve teške trenutke, kroz koje prolazi zbog bolesti.

Pročitajte još: Tuga za pokojnim pevačem ne prolazi: Nikad viđena fotografija Tošeta Proeskog (FOTO)

- Lekar mi je pre nekoliko meseci rekao da će mi predstojeći Božić verovatno biti poslednji. Ne želim uopšte da znam takvu prognozu, ne znam zašto bi to neko želeo - napisala je mlada pevačica koja se kasno javila lekaru. Sve je počelo, kada je na dojci napipala kvržicu, ali nije odmah otišla kod lekara, već je zbog pandemije korona virusa, odlagala odlazak. Nažalost, to je bila veoma pogrešna odluka, jer je kasno došla na pregled.

- Nemojte da vam pandemija bude izgovor kao što je bio meni. Nemojte odlagati odlazak u bolnicu. Za mene je sad kasno - upozorila je mlada pevačica kojoj su počeli da otkazuju organi:

Pročitajte još: "Opravdala je užas koji ja i moja porodica preživljavamo": Jelena Karleuša i Marija Šerifović u svađi nakon skandala u Zvezdama Granda? (FOTO)

 

- Počeli su da mi otkazuju pluća i bubrezi pa su me lekari stavili u indukovanu komu. Nisu verovali da ću se izvući, mojoj majci samo su rekli da se pripremi za najgore - napisala je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas