Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Tina Tarner život pretvorila u dokumentarni film: Ovo je moj oproštaj (VIDEO)

Pevačica je odlučila da se na sebi svojstven način oprosti od publike

1616170626_h_55028324.jpg
Foto: EPA
Oglas

Tina Tarner, snimila je dokumentarni film u kome će izneti sve detalje iz života, od početka karijere pa sve do dana današnjeg.

Pročitajte još: "Udarao mi je glavu o zid i brutalno me silovao": Slavni glumac optužen za zlostavljanje

Gledaoci će biti u prilici da vide kroz kakve teške trenutke je prolazila. Od tuge i bola u mladosti, do svetske slave koju je stekla, pa sve do oproštaja od publike zbog borbe sa usled borbe sa PTSP-om, moždanim udarom i rakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Tina Tarner, ima 81 godinu, ali zbog velikih zdravstvenih problema, odlučila je da se na ovaj način oprosti od publike. Iako joj je život bio previše težak i ispunjen nasiljem, Tina u filmu kaže da u jednoj određenoj fazi, uvek preovlada oproštaj.

- mala sam život ispunjen nasiljem, ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost. To je istina. To je ono što imate, pa to morate da prihvatite - kaže pevačica u filmu koji će premijerno biti prikazan 27. marta na HBO kanalu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas