· · Komentari: 0
OPROŠTAJ

NJegova smrt potresla i Karleušu: Postavila video gde je komentarisala Momirov POSLEDNJI nastup (VIDEO)

U medijima je juče odjeknula vest da je učesnik ovogodišnje sezone popularnog muzičkog takmičenja izvršio samoubistvo.

1619080064_pjimage--9-.jpg
Foto: Printscreen / You Tube / Nikola Medojevic / karleusastar

Miomir Lukovac, pevač i učesnik takmičenja "Zvezda Granda", tragično je preminuo u utorak uveče.

Pročitajte još: Samoubistvo izvršio pet dana pred rođendan: Da li je ovaj nastup takmičara Zvezda Granda nagoveštavao tragediju? (VIDEO)

Od njega se, putem Instagrama, oprostila i pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" Jelena Karleuša.

Ona je na svom Instagram profilu objavila videe sa takmičenja gde komentariše nastup Momira Lukovca. Kad mu se Jelena obratila, on je odmah uskočio zanimljivom doskočicom "Smršaću, majke mi", i nasmejao se. 

Pročitajte još: Otkriven UZROK SMRTI mlade zvazde Granda: "Svi smo u šoku...kako je mogao to da uradi"

Nastavila je sa komplimentima, rekavši da ima jako lep osmeh, i da se vidi da je on jedna dobra duša,sa divnom emocijom, a reči hvale su imali i njegovi prijatelji, koji ne mogu ni da pretpostave zašto je izvršio samoubistvo.

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.