Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Viki Miljković otkrila kako se osvetila drugarici

Viki Miljković koja je već tri decenije na estradnoj sceni uvek je isticala da nije konfliktna ličnost

1629963741_viki.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Međutim kada je bila mlađa jedna devojčica iz komšiluka ju je odbacivala, nije želela da se druži sa njom i zbog toga joj se pevačica osvetila.

Pročitajte još: Iznenadni gost: Tom Kruz sleteo helikopterom u dvorište nepoznatih ljudi, a onda je uradio nešto neverovatno (FOTO)

Kada je imala svega pet godina i živela u Nišu, Viki nije bila prihvaćena od strane jedne devojčice iz komšiluka, te je rešila da joj priredi nezaboravno iznenađenje.

– U dvorištu su bila dva bureta u kojima je tata držao ribu jer je, između ostalog, išao na pecanje. I sad znate deca se plaše kad riba stoji u vodi ali onako mlati repom i mrda se. I onda sam ja tu devojčicu koja me je šikanirala pozvala kod mene, napunila buriće sa vodom i rekla da je to bazen a u jednu kadicu potrpam te ribe. I ja sam bila u buretu sa toplom vodom koja se grejala ceo dan, a njoj dam bure u koje sam tek sipala hladnu vodu. I ona kad se smrzla, izašla napolje, obukla majicu, a ja joj u nedra ubacim ribu. Htela je da svisne, a ja još zaključam kapiju da ne može da pobegne. Ali dobro, sve je to za decu, nestašluci i šale – ispričala je Viki svojevremeno u emisiji “Iz profila”, za 24sedam.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas