Oglas
· · Komentari: 0

"Idi, vrati se u ono tvoje selo": Svađa Marije Šerifović i Viki Miljković - jedna drugoj uputile TEŠKE reči

Marija Šerifović i Viki Miljković su upale u veliku raspravu u emisiji posle jednog komentara koji je Viki uputila Miliju

1706946866_Foto-Printscreen-YouTube-Made-in-Serbia.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Made in Serbia
Oglas

Pevačice Marija Šerifović i Viki Miljković godinama su u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Često se sukobljavaju javno, a njihove prepirke iz emisija danima se prepričavaju.

Marija se sad žestoko iznervirala zbog upadice Viki Miljković na izlaganje Aleksandra Milića Milija u takmičenju.

- Mili, ti nemaš pojma šta pričaš... - odbrusila je Viki Miliju u jednom momentu, zbog čega je Mara "poludela".

- Neću, zato što lupaš gluposti i to je u najmanju ruku nevaspitano! - odbrusila joj je Marija.

- Idi, vrati se u ono tvoje selo, vodite je tamo! - žustro je dodala Marija.

Posle ove svađe, usledio je još jedan sukob mišljenja između Marije i Viki, koji se ticao talenta i fizičkog izgleda.

- Šta to znači, ako si mršava ne znaš da pevaš? Majke ti, samo ti znaš da pevaš... Ima i nas drugih koji znamo da pevamo. Što si bila na dijeti? - govorila je Viki, što je šokiralo Mariju.

- Uglavnom! Ja sam na dijeti zato što imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog njih mršavila? O bože, to prepuštam malo manje talentovanim pevačicama - rekla je Šerifovićeva drsko u emisiji "Zvezda Granda" koja će biti emitovana za vikend.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas