Oglas
· · Komentari: 0

Viki Miljković napala takmičara zbog KILAŽE: Umešala se Marija Šerifović - "Zatucani ste i nevaspitani"

Marija Šerifović smatra da je ono što je Viki rekla takmičaru diskriminacija

1707297850_1706946866_Foto-Printscreen-YouTube-Made-in-Serbia-65c34c3a42e32.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Made in Serbia
Oglas

Takmičenje "Zvezde Granda" puno je iznenađenje, a žiri koji obožava međusobno da se proziva i svađa uvek privlači veliku pažnju javnosti. Ipak sada je Violeta Viki Miljković uspela da iznervira kako svoje kolege, tako i pojedine korisnike društvenih mreža.

Ona se našla na udaru brojnih korisnika mreža zbog njenog komentara na račun kilaže takmičara Omara Džeferoskog iz Skoplja, kome je rekla da mora da smrša ili neće glasati za njega u narednom krugu takmičenja

- Ukoliko ne budeš smršao do sledećeg pojavljivanja, kruga ili čega god... - rekla je Viki, dok joj je Ceca poručila da "pusti čoveka".

- Čekaj, pusti ti mene... Ne može da se bavi ovim, da ima ovoliko godina koliko ima... - nije odustajala Viki, a onda se umešala Marija Šerifović koja je rekla da je to što Miljkovićka radi diskriminacija.

- Ne, to se ne zove diskriminacija. Marija, ne može... Ja njemu nisam rekla da mora da smrša 20 kila. Ja mu nisam rekla da je debeo - branila se Viki, a Marija je tad pobesnela.

- To se u normalnoj civilizaciji se tako ne govori, znaš... Zatucani ste i nevaspitani. Možda dečko ima zdravstveni problem, pa ne može da smrša. Nije sve u hrani. Niste u pravu. Postoje načini da se to kaže i sprovede u delo. Odvratan ti je način. Viki, za to bi u Americi išla u zatvor. Srećom, pa nismo tamo. Idi, vrati se u ono tvoje selo, majke ti. Vodite je u selo - besnela je Marija.

Miljkovićeva je Mariji poručila da ju je uvredila.

- Ti si vređala na nacionalnoj frekvenciji, budalo jedna - uzvratila je Marija.

Ovo je jako iznerviralo korisnike "Iksa" (nekadašnji Tviter), koji su u komentarima žestoko izvređali Viki - "To je ipak Viki (Violeta). Samo ime govori i ko je i šta je. Tako i priča, oblači se, ponaša. Uvek je bila ograničena", Ovo je grozno", "Užas", "Pravi je podvarak, što bi rekao pokojni Vidić! Prostakuša", samo su neki od komenatara.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas