· · Komentari: 0

"Kada lekar utvrdi da moj mozak više ne radi, moj život će biti gotov": Devojčica je na samrti napisala pismo koje je rasplakalo čitavu planetu (VIDEO)

Devojčica je preminula od komplikacija dijabetesa

1647335097_devojcica.jpg
Foto: Youtube printscreen

Dana Paola Arsios Rejes, od detinjstva je bolovala od dijebatesa, ali usled komplikacija i moždane smrti, preminula je u 13-oj godini, 22. februara.

Pročitajte još: BOLNO SAZNANJE: "Mislili smo da je vrisak našeg sina bio samo ubod krpelja, ali je istina postala TRAGIČNA

Nekoliko meseci provela je u bolnici, gde je pretrpela tri zastoja srca, a pre nego što je hospitalizovana, ostavila je oproštajno pismo u kome je napisala svoju poslednju želju. Porodica ove devojčice, verovala je u njen oporavak, ali nažalost pre nešto manje od mesec dana izgubila je bitku. Nakon njene smrti, javno je pročitano pismo koje je rasplakalo sve prisutne.

Oproštajno pismo

– Kada moje telo bude ležalo u postelji, a lekar utvrdi da moj mozak više ne radi, moj život će biti gotov. Kada se to desi, ne pokušavajte da uvedete veštački život u moje telo raznim aparatima i ne zovite ovo mojom samrtnom posteljom. Dozvolite mom elu da pomaže drugima u njihovom pokušaju da nastave da žive – stajalo je u pismu male Dane:

– Dajte moje oči čoveku koji nikad nije video izlazak sunca, lice deteta ili pogled trudne žene. Dajte moje srce osobi čije srce samo izaziva bolne dane. Dajte moje bubrege onima koji zavise od mašina kako to ne bi više bio slučaj sa njima – zaključila je u svojoj poslednjoj želji.

Pročitajte još: Pokojna Lejdi Di ovo nikada nije mogla da oprosti princu Čarlsu: Isplivao detalj sa MEDENOG MESECA

Želja ove plemenite devojčice je ostvarena, pa su njeni organi, rožnjača, bubrezi i jetra, donirani troje mališana, preneli su iz klinike.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.