Oglas
· · Komentari: 0

Kako izgleda dan ŽENE ARAPSKOG ŠEIKA? Soudi je odlučila da otkrije i podeli sa pratiocima na Instagramu (VIDEO)

Jedna žena po imenu Soudi podelila je na svom Instagram profilu videe kako izgleda njen život sa šeikom iz Dubaija

1679045666_shutterstock_2250432493.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pravu buru pokrenuo je video na kojem je žena jednog milionera iz Dubaia pokazala kako zapravo živi.

Soudi je udata za arapskog milionera Jamala, žive u Dubaiju, a ističe da je tretman princeze jedino ono što joj je potrebno. Izgleda da joj je jedini zadatak ujutru kad ustane da smisli na šta će tog dana da troši suprugov novac.

Luksuzni stil života je ispunjava, kao i do što joj partner ispunjava apsolutno sve - od banalnih stvari do preskupih svakodnevnih poslova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamal bin nadak (@j9990)

Kako izgleda jedan dan žene arapskog milionera?

Otkrila je da dane provodi uređujući kosu, nokte i da kad se dotera, onda voli bogat obrok. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi naglašava - želi da je potpuno razmazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamal bin nadak (@j9990)

- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli se - kaže Soudi.

Potom joj te tokom večeri Jamal poklonio minđuše koje je sam dizajnirao specijalno za nju. Otišli su u restoran gde se služe kokteli sa 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pevač koji je otpevao njenu omiljenu pesmu.

- Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio - dodala je Soudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamal bin nadak (@j9990)

Takođe, otkriva da je veoma pažljiv i da joj pruža puno pažnje i ljubavi, kao i da mu je najbitnije da ona bude srećna i zadovoljna. Sa druge strane, korisnici društvenih mreža nisu baš optimistični, kada je u pitanju njihova romansa, te smatraju da će se razići "čim nestane tolika količina para".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas