Oglas
· · Komentari: 0

BILA JE SA DVA BRATA U ISTO VREME: Imala je tubrolentan život a njena smrt je velika misterija

Ovo su terije o smrti najpoznatije plavuše svih vremena

1712840913_profimedia-0377744376.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Merlin Monro je glumica koja i dan dannas važi za jednu od najpoznatijijh plavuša na svetu. Ceo svet je šokirala njena smrt 4.avgusta 1962. godine. Merlin je tada bila jako mlada a obdukcija je pokazala da se predozirala lekovima za depresjiu a od samog početka život joj nije bio lak pa su mnogi u to poverovali. 

Danas postoji mnogo teorija kako se njena smrt zaista dogdila. Prema zvaničnoj verziji bila je osoba sa mnogo problema: tri propala braka i dva spontana pobačaja. U prilog zvaničnoj tezi ide i to što je dva puta pretila da će se ubiti: jednom skokom kroz prozor a drugi put uzimanjem tableta. Međutim njeni prijatelji koji su je videli samo dva dana pred smrt su utvrdili da ona uopšte nije depresivna i da je bila jako sreća pa je čak i pregovarala o nekim novim filmovima. 

Postoji mnogo teorija a jedna od njh je: 

Predsednik Džon Kenedi je naredio njeno ubistvo. Veza Džona Kenedija i Merlin Monro danas uopšte nije tajna ali šezdesetih godina jeste bila. Međutim Merlin navodno nije mogla da podnese njegovo odbijanje pa je 19. maja 1962. otpevala sada već čuvenu pesmu za rođendan. Tada se Kenedi uplašio da će progovoriti o njegovoj tajnoj vezi. Takav skandal je mogao da mu uništi političku karijeru pa teorija kaže da je zbog toga naredio njeeno ubistvo. 

Druga teroja glasi da je ugušio, brat Kenedija, Robert Kenedi. Ona je nekoliko meseci pred smrt bila sa dvojicom braće Kenedi. Navodno Džon više nije hteo da bude sa Merlin pa je nabacio svom bratu Robertu. Kako tvrde teoretičari zavere zahvaljujući intimnim razgovorima upolašili su se da će Merlin razotkriti njihove tajne medijima.

Teorija broj tri  je da je ubio ljubomorni psihijatar. Kada je doktor Ralf Grinson došao u njenu sobu ona je još uvek bila živa. Prema jednoj od teorija razgovarajući sa Merlin, Grinson se zaljubio u nju i zbog toga zapostavio sve svoje obaveze pa je navodno ubio u nastupu ljubomore i to prekomernom dozom leka koji je pronađen u njenom telu nakon obdukcije. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas