· · Komentari: 0
PUTOVANJE

NE PROPUSTITE DOČEK 2022, BOŽIĆ I RASPUST U DUBAIJU I HURGADI SA WAYOUTOM PO LAST MINUTE CENAMA

Ne postoji bolji novogodišnji poklon od nezaboravnog putovanja u tople krajeve. Obradujte sebe i svoje najbliže i pobegnite od zime u sunčane Dubai ili Hurgadu i započnite 2022. godinu sa stilom i uživanjem.

1639554892_slika01.jpg
Foto: Wayout

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Dubai i Hurgadu Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, osnovni razlog je što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.
 
Ne postoji bolji novogodišnji poklon od nezaboravnog putovanja u tople krajeve. Obradujte sebe i svoje najbliže i pobegnite od zime u sunčane Dubai ili Hurgadu i započnite 2022. godinu sa stilom i uživanjem.

Foto: Wayout

Najsigurnije putovanje sa sigurnim polascima za novogodišnje "zimsko letovanje" je definitivno u Hurgadi. A ukoliko ste mislili da je putovanje u Hurgadu predviđeno samo u letnjim mesecima, Wayout agencija i Sunrise hoteli su tu da promene to mišljenje i predstave "zimsku" ponudu na sunčanim plažama Hurgade.

Foto: Wayout

Dakle, Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili PCR test na aerodromu u Hurgadi po ceni od 30$, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.

 

Foto: Wayout

Uz asistenciju našeg veoma poznatog vodiča Zaka, upoznajte neke od glavnih atrakcija ovog pustinjskog bisera. Nezaobilazna je poseta najvišoj gradi na svetu i čudu arhitekture - Burj Khalifa-i, zatim odmah uz Burj Khalifu se nalazi najveći shopping centar na svetu - Dubai Mall, koji se nalazi na prostoru veličine 200 fudbalskih terena. Takođe, u tom delu grada se nalazi i čuvena The Dubai Fountain, pevajuća i igrajuća fontana, koja svaki dan od 18h na svakih pola sata zabavlja sve koji se u tom trenutku zateknu u šopingu i ragledanju.

Foto: Wayout

Za sve naše putnike smo napravili posebnu selekciju hotela sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i kreirali Last Minute ponudu za božićne polaske i polaske u toku školskog raspusta i naravno čuvenog Dubai Shopping Festivala. Na putnicima je samo da odaberu hotel koji najviše odgovara njihovim potrebama i da uplove u nezaboravnu avanturu i putovanje u ovaj fantastični grad budućnosti.

 

Foto: Wayout

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.