· · Коментари: 0

Како изгледа дан ЖЕНЕ АРАПСКОГ ШЕИКА? Соуди је одлучила да открије и подели са пратиоцима на Инстаграму (ВИДЕО)

Једна жена по имену Соуди поделила је на свом Инстаграм профилу видее како изгледа њен живот са шеиком из Дубаија

1679045666_shutterstock_2250432493.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Праву буру покренуо је видео на којем је жена једног милионера из Дубаиа показала како заправо живи.

Соуди је удата за арапског милионера Јамала, живе у Дубаију, а истиче да је третман принцезе једино оно што јој је потребно. Изгледа да јој је једини задатак ујутру кад устане да смисли на шта ће тог дана да троши супругов новац.

Луксузни стил живота је испуњава, као и до што јој партнер испуњава апсолутно све - од баналних ствари до прескупих свакодневних послова.

Како изгледа један дан жене арапског милионера?

Открила је да дане проводи уређујући косу, нокте и да кад се дотера, онда воли богат оброк. Супруг Јамал редовно јој даје новац за трошење и како Соуди наглашава - жели да је потпуно размази.

- Ово је дан у животу богате домаћице која живи у Дубаију. Јутрос смо се пробудили и Јамал је рекао ће бити заузет послом, па ми је дао нешто новца за трошење и, наравно, отишла сам у козметички салон. Он воли када бринем о себи и трошим његов новац на свој изглед. Одабрала сам супер једноставан дизајн ноктију и он је затим дошао по мене. Рекао ми је да средим и фризуру док он обавља други посао. После тога ми је рекао да жели да ме изненадити па смо се вратили кући и пресвукли се - каже Соуди.

Потом јој те током вечери Јамал поклонио минђуше које је сам дизајнирао специјално за њу. Отишли су у ресторан где се служе коктели са 24-каратним златом, а као изненађење вечери био је певач који је отпевао њену омиљену песму.

- На вечери смо јели салате, шкампе, филет мигнон и тирамису. Наравно, Јамал је све то платио - додала је Соуди.

Такође, открива да је веома пажљив и да јој пружа пуно пажње и љубави, као и да му је најбитније да она буде срећна и задовољна. Са друге стране, корисници друштвених мрежа нису баш оптимистични, када је у питању њихова романса, те сматрају да ће се разићи "чим нестане толика количина пара".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ