Oglas
· · Komentari: 0
VERIDBA

Želela je savršene slike sa veridbe, nakon što je REKLA DA, ali na slici ipak nije ONA (FOTO)

Pogledajte kako je jedna buduća mlada pribegla triku, nakon što veridba nije krenula po planu

1668001462_Verenici.png
Foto: TikTok/sadievarnum
Oglas

Sejdi Varnum, jedna je od mnogih koja je trendom 'REKLA SAM DA!' i slikom svoje ruke sa vereničkim prstenom, htela da ovekoveči svoj srećni trenutak. 
Međutim, kako prsten nije mogla da stavi, jer veličina nije bila odgovarajuća, u pomoć joj je uskočila najbolja prijateljica.

Foto: TikTok/sadievarnum

Na svojim vereničim slikama, Sejdi će uvek moći da pamti ovaj srećan događaj, ali ne i svoju ruku sa prstenom. U pozadini će uvek biti njena prijateljica, koja je u bukvalnom smislu reči pružila 'ruku prijateljstva'. Fotograf je zabeležio ovaj simpatični trenutak, kada njena prijateljica stavlja ruku na lice Sejdinog verenika. Ispod Tik Tok videa, srećna verenica je pstavila opis: ''Kada ti prsten nije taman, ali tvoja najbolja prijateljica priskoči u pomoć''.

Pročitajte još: Kralj Čarls gađan jajima: Neprijatan događaj prilikom otkrivanja statue kraljice Elizabete (FOTO)

''Niko neće znati'', čuje se glas u videu.
''Bože, osećala bih se tako čudno da držim ruku na licu verenika svoje najbolje prijateljice, dok se ljube'', zvučao je jedan od komentara na objavu.
''Ja bih samo fotošopirala prsten'', dodao je neko.
''Znala bih, i ne bih mogla da mislim ni o čemu drugom, kada vidim tu sliku'', bili su neki od komentara, dok je
nekim ljudima sve bilo smešno.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas