Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРИДБА

Желела је савршене слике са веридбе, након што је РЕКЛА ДА, али на слици ипак није ОНА (ФОТО)

Погледајте како је једна будућа млада прибегла трику, након што веридба није кренула по плану

1668001462_Verenici.png
Фото: ТикТок/садиеварнум
Oglas

Сејди Варнум, једна је од многих која је трендом 'РЕКЛА САМ ДА!' и сликом своје руке са вереничким прстеном, хтела да овековечи свој срећни тренутак. 
Међутим, како прстен није могла да стави, јер величина није била одговарајућа, у помоћ јој је ускочила најбоља пријатељица.

Фото: ТикТок/садиеварнум

На својим вереничим сликама, Сејди ће увек моћи да памти овај срећан догађај, али не и своју руку са прстеном. У позадини ће увек бити њена пријатељица, која је у буквалном смислу речи пружила 'руку пријатељства'. Фотограф је забележио овај симпатични тренутак, када њена пријатељица ставља руку на лице Сејдиног вереника. Испод Тик Ток видеа, срећна вереница је пставила опис: ''Када ти прстен није таман, али твоја најбоља пријатељица прискочи у помоћ''.

Прочитајте још: Краљ Чарлс гађан јајима: Непријатан догађај приликом откривања статуе краљице Елизабете (ФОТО)

''Нико неће знати'', чује се глас у видеу.
''Боже, осећала бих се тако чудно да држим руку на лицу вереника своје најбоље пријатељице, док се љубе'', звучао је један од коментара на објаву.
''Ја бих само фотошопирала прстен'', додао је неко.
''Знала бих, и не бих могла да мислим ни о чему другом, када видим ту слику'', били су неки од коментара, док је
неким људима све било смешно.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas