· · Komentari: 1
PRE i POSLE

Anastasija je bila NEZADOVOLJNA svojim izgledom, pa stvar uzela u svoje ruke! SAMA PRAVI FILERE, a bila je tako LEPA (FOTO)

Profil Anastasije Pokreščuk iz Kijeva prati čak 264.000 pratilaca.

1625726886_obrazi1.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/_just__queen_

Anastasija je devojka, koja je bila nezadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da "lepotu" uzme u svoje ruke.

“Izgledala sam kao miš prije nego što sam povećala obraze. Obožavam filere i ne vidim da ću u skorije vreme prestati da ih ubrizgavam”, ispričala je ona brojnim medijima koji su zainteresovani da čuju zbog čega se odlučila za tako drastičnu promenu izgleda.

Reecept za to pronašla je na jednom tutorijalu na internetu, u kom je dokrtor pričao kako se prave prirodni fileri kojim popunjavate svoje "nedostatke".

Poučena ovim, odlučila je da filere ubrizga u svoje telo, a posebno lice i tako obori rekord i postane žena sa najvećim obrazima na svetu. Za supstance za injekciju, koju sama pravi, do sada je potrošila 1.800 dolara.

Anastasija je recept za pravljenje filera pronašla na jednom tutorijalu na internetu, odakle je pratila uputstva lekara i odlučila da “lepotu” uzme u svoje ruke, te da ih sama ubrizgava gde god poželi.

Ona je priznala da je zaljubljena u svoje novo lice i da je svesna komentara oko sebe, ali se na njih ne obazire.

Svojim pratiocima je otkrila da će grudi sigurno uvećati do veličine D, ali da to više neće činiti silikonom, već sopstvenom masnoćom koju će prvobitno izvaditi liposukcijom. Isto važi i za zadnjicu.

Osim obraza, grudi i zadnjice, koje je menjala, Anastasija je filere stavila i u usne, vilicu i bradu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.