Oglas
· · Komentari: 0

Roditelji su je udali za zlostavljača u 16. godini: Sedam godina je preživljavala PAKAO sa čovekom koga nije poznavala (VIDEO)

Život joj se srušio u 16. godini

1659342925_brizit-val-1.jpg
Foto: TIk Tok printscreen
Oglas

Devojka iz Irske, podelila je svoju životnu priču, putem društvene mreže Tik Tok.Brižit Val, devojka romske nacionalnosti, otkrila je pratiocima, da je sedam godina preživljavala pakao sa nepoznatim čovekom, jer su je roditelji prisilno udali sa samo 16 godina.

Pročitajte još: Napravila je savršenu letnju haljinu, a da nije ni zakoračila u prodavnicu materijala: U ovome je našla inspiraciju (VIDEO)

- Prisilili su me da se udam, a do dana svadbe nisam znala ni da se udajem, a kamoli za koga - počela je svoju ispovest Brižit i nastavila:

 

@bridgey_barbara Answer to @lizmc10 #fypシ ♬ original sound - Bridget wall

- Nisam bila žena, bila sam još dete - rekla je ova devojka koja je samo dve nedelje nakon venčanja počela da trpi zlostavljanje od supruga. Uspela je da se razvede tek u 23. godini.

Brižit je objasnila da se u nekim romskim porodicama i dalje ugovaraju brakovi, kako im se deca ne bi ženila ili udavala za neku drugu veru ili naciju. 

 

@bridgey_barbara Thought I jump on this trend even tho I done shit 🤣🤦🏻‍♀️ #tiktoktraditions #fypシ #irish #traveller #girll ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read


- Ako je manja zajednica, događa se da se venčavamo i međusobno, s rođacima, ali to je danas u Irskoj retkost - rekla je i dodala da u svakom slučaju devojke moraju uraditi ono što im roditelji kažu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas