Oglas
· · Komentari: 0

Ukrao kofer sa ženskim stvarima, koristio ih, pa vratio: Bajdenov čovek za energetiku ponovo se našao u žiži javnosti nakon hapšenja (FOTO/VIDEO)

Sem Brinton privlači pažnju svojim izgledom, a sada se našao u centru skandala kada je uhapšen

1669989811_profimedia-0399997758.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Sem Brinton, koji radi u kancelariji za nuklearnu energiju u vladi Džoa Bajdena, uhapšen je zbog navodne krađe kofera sa ženskim stvarima na aerodromu u Mineapolisu.

Brinton, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba i LGBTK aktivista uhapšen je pre nekoliko dana nakon što je navodno ukrao kofer sa ženskim stvarima na aerodromu u Mineapolisu, zatim ga koristio mesec dana, pa tek onda vratio.

Ovaj tridesetpetogodišnjak nije prvi put vest broj jedan u Americi. NJegov neobičan izgled (oblači haljine i šminka se) bio je interesantan medijim širom planete od kako je Sem ušao u vladu Džo Bajdena.

Pročitajte još: Prvi utisak o nekome važniji je nego što mislimo: Pet stvari možemo zaključiti o sagovorniku u PRVIH 10 SEKUNDI

Sem Brinton je rođen u Ajovi u porodici misionara južnih baptista koji su bili neka vrsta verskih nomada. Sem je svojim roditeljima još u srednjoj školi priznao da je biseksualac, a oni su ga stavili u program lečenja pokušavajući da mu promene seksualni identitet.

"To je izazvalo samoubilačke ideje u mom životu. Napravilo je veliku štetu meni i mojoj porodici, jer je to lečenje dalo lažnu nadu mojim roditeljima da ću da se promenim," ispričao je Sem.

To ga je nateralo da pokrene kampanju širom Amerike koja zabranjuje terapiju konverzije.

U to vreme Sem počinje da se bavi i nuklearnom energijom. Kao veoma uspešan u svojoj oblasti, Sem dolazi na visoku poziciju u Bajdenovoj vladi, dok je slavu postigao neobičnim stilom oblačenja: on svaki dan nosi visoke štikle, haljine, dok ispod brkova nosi jarko crveni ruž.

Pročitajte još: Priča o nastanku pesme "Pukni zoro": Kompozitor tvrdi da mu niko NIJE VEROVAO da ju je on napisao

"Pružila mi se prilika da služim svojoj zemlji takav kakav jesam, a to je zaista važan aspekt mog rada jer radim na upravljanju nuklearnim otpadom, gde su transparentnost i poštenje veoma važni," ispričao je on.

Hapšenje

Brintonovo hapšenje zbog navodne krađe usledilo je nekoliko meseci nakon štu je započeo svoj rad u saveznoj vladi.

Sem je optužen da je otuđio kofer Vere Bredli na aerodromu u Mineapolisu u kojem je bila odeća vredna 2.325 dolara.

Kada ga je policija suočila sa ovim slučajem, on je negirao da je ukrao torbu, insistirajući da je to njegova odeća. Ali ubrzo je promenio priču govoreći kako je greškom uzeo tuđi kofer.

Pročitajte još: Da li je čovek na slici u kući ili van nje? TEST LIČNOSTI koji otkriva bitne stvari o vašem KARAKTERU (FOTO)

Rekao je policiji da se unervozio kada je video da kofer nije njegov i uplašio se da će neko pomisliti da ga je ukrao, pa je zato garderobu prisvojio i ćutao, navodi se u sudskim izveštajima.

Nadzorna kamera je na aerodromu snimila Sema kako skida prtljag sa trage i skida nalepnicu na kojoj je identifikacija vlasnika. Kasnije je primećeno da je isti kofer koristio više puta tokom putovanja u Vašington.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas