· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Promenio mrežu: Da li ste videli PUTINA kao "Tiktokera"? URENEBESNO! (VIDEO)

Da li je ovo pravi profil na Tik Toku - to je pitanje koje muči milione ljudi!

Vladimir Vladimirovič Putin se vraća kući, izuva cipele i obuva papuče, pravi sendvič sa mortadelom, sipa vodu u lavor za umorna stopala i u pižami gleda televiziju. Urnebesno!

Pročitajte još: Stefan Nemanja SAN svake INFLUENSERKE: Danima smo sa gradilišta rasterivali ljude koji su hteli da se SLIKAJU

Profil @1facerussia ima više od tri miliona pratilaca, profesionalno su editovane slike, pa  zaista,  da li je to Putinov profil?

@1facerussia

Smotrite, kak я zapel.... ##akvadiskoteka ##vsesovpadeniяslučaйnы ##takoйžekakvse

♬ originalьnый zvuk - Pervoe lico

Predsednik Ruske Federacije đuska podvezane košulje uz muziku iz 80-ih nekadašnjeg velikog hita "Pump Up The Jam" grupe The Hit Crew. Pošto je muzička podloga nastupa uglavnom iz 20 veka poput RUN DMC, Vladimir Putin na kraju jednog vide kaže:

Čiji je Tik Tok?
Vlasnik Tik Toka je kineski milijarder Džangang Jiming.

- Nije važan trend, važno je ko je izvodi - kaže Putin.

Putin đuska uz hit muziku 80-ih.

Na drugom postu Vladimir Putin igra i objavljuje sliku iz mladosti, što je trend među "tiktokerima".

Tik Tok koriste Tramp i Bajden.

Ovo nije prvi slučaj da se neki predsednik pojavljuje na globalnoj mreži Tik Tok, jer su ovu aplikaciju koristili i predsednički kandidati SAD Donald Tramp i Džo Bajden. Posle blokiranja mnogih profila na Fejsbuku i Tviteru svi su logično pretpostavili da je Vladimir Putin namerno počeo da "podiže" profil na novim mrežama.

Pročitajte još: PET činjenica o Stefanu Nemanji koje niste znali, a jedna u vezi sa Svetim SAVOM je ŠOKANTNA

Ipak, ovaj profil je lažan, odnosno ne pripada predsedniku Ruske Federacije. Naime, ni jedan zvaničnik ove zemlje nema profil na Tik Toku, popularnoj društvenoj mreži među mladima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.