Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Украо кофер са женским стварима, користио их, па вратио: Бајденов човек за енергетику поново се нашао у жижи јавности након хапшења (ФОТО/ВИДЕО)

Сем Бринтон привлачи пажњу својим изгледом, а сада се нашао у центру скандала када је ухапшен

1669989811_profimedia-0399997758.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Сем Бринтон, који ради у канцеларији за нуклеарну енергију у влади Џоа Бајдена, ухапшен је због наводне крађе кофера са женским стварима на аеродрому у Минеаполису.

Бринтон, који се изјашњава као небинарна особа и ЛГБТК активиста ухапшен је пре неколико дана након што је наводно украо кофер са женским стварима на аеродрому у Минеаполису, затим га користио месец дана, па тек онда вратио.

Овај тридесетпетогодишњак није први пут вест број један у Америци. Његов необичан изглед (облачи хаљине и шминка се) био је интересантан медијим широм планете од како је Сем ушао у владу Џо Бајдена.

Прочитајте још: Први утисак о некоме важнији је него што мислимо: Пет ствари можемо закључити о саговорнику у ПРВИХ 10 СЕКУНДИ

Сем Бринтон је рођен у Ајови у породици мисионара јужних баптиста који су били нека врста верских номада. Сем је својим родитељима још у средњој школи признао да је бисексуалац, а они су га ставили у програм лечења покушавајући да му промене сексуални идентитет.

"То је изазвало самоубилачке идеје у мом животу. Направило је велику штету мени и мојој породици, јер је то лечење дало лажну наду мојим родитељима да ћу да се променим," испричао је Сем.

То га је натерало да покрене кампању широм Америке која забрањује терапију конверзије.

У то време Сем почиње да се бави и нуклеарном енергијом. Као веома успешан у својој области, Сем долази на високу позицију у Бајденовој влади, док је славу постигао необичним стилом облачења: он сваки дан носи високе штикле, хаљине, док испод бркова носи јарко црвени руж.

Прочитајте још: Прича о настанку песме "Пукни зоро": Композитор тврди да му нико НИЈЕ ВЕРОВАО да ју је он написао

"Пружила ми се прилика да служим својој земљи такав какав јесам, а то је заиста важан аспект мог рада јер радим на управљању нуклеарним отпадом, где су транспарентност и поштење веома важни," испричао је он.

Хапшење

Бринтоново хапшење због наводне крађе уследило је неколико месеци након шту је започео свој рад у савезној влади.

Сем је оптужен да је отуђио кофер Вере Бредли на аеродрому у Минеаполису у којем је била одећа вредна 2.325 долара.

Када га је полиција суочила са овим случајем, он је негирао да је украо торбу, инсистирајући да је то његова одећа. Али убрзо је променио причу говорећи како је грешком узео туђи кофер.

Прочитајте још: Да ли је човек на слици у кући или ван ње? ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који открива битне ствари о вашем КАРАКТЕРУ (ФОТО)

Рекао је полицији да се унервозио када је видео да кофер није његов и уплашио се да ће неко помислити да га је украо, па је зато гардеробу присвојио и ћутао, наводи се у судским извештајима.

Надзорна камера је на аеродрому снимила Сема како скида пртљаг са траге и скида налепницу на којој је идентификација власника. Касније је примећено да је исти кофер користио више пута током путовања у Вашингтон.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas