Oglas
· · Komentari: 0
oprez

Uočite psihopatu na vreme: 4 stvari ih odaju

Sve što rade, rade da bi veličali sebe.

1611914695_Depositphotos_59654087_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Čak i ako verujete da nikada niste sreli psihopatu, istina je da se oni vrlo lako mogu stopiti sa gomilom. Psihopate nisu samo serijske ubice iz horor filmova. Oni stvarno postoje.

Pročitajte još: Obratite pažnju: LAŽOV se lako prepoznaje, jer radi OVU stvar

Stručnjaci procenjuju da je psihopatsko ponašanje u opštoj populaciji oko 1 na 100 ljudi. Ako redovno komunicirate sa drugim ljudima, velika je verovatnoća da ste naleteli na barem jednog psihopatu, a možda i više njih.

Evo četiri osobine po kojima se poznaju psihopate:

Nema kajanja
Psihopate ne osećaju grižu savesti zbog svojih postupaka i ne pokazuju mnogo osećanja. Ako primetite da se neko predstavlja kao nevinašce, ovo je znak da imate posla sa psihopatom. Ovo je često praćeno optuživanjem drugih i odbijanjem da preuzmu odgovornost za bilo šta. Psihopata će koristiti svoju tehniku manipulacije da vam izvrće reči i preokrene situacije tako da nikada ne izgleda krivo.

U početku su divni

Jedan od razloga zbog kojih je teško identifikovati psihopate je taj što mnogi ostavljaju dobre prve utiske. To je zato što su oni stručnjaci za obmanjivanje drugih. Imaju sposobnost da privuku ljude, ali ne mogu da održavaju dugoročne veze sa drugima. NJihova duhovitost i šarm možda vas u početku zavaraju, ali kad ih upoznate, videćete sasvim drugu stranu.

Manipulišu

Psihopate na manipulaciju gledaju kao na igru. Vole da je koriste kao alat da dobiju ono što žele. Oni testiraju ljudske granice do pucanja. Ne plaše se da naštete drugima, a sve da bi postigli svoj cilj.

Pročitajte još: DEKA MARKO Manojlović u 103. godini nikada lek nije popio: Ovo je njegova TAJNA dugog života (VIDEO)

Izuzetno su arogantni

Prekomerna arogancija je još jedan važan znak da imate posla sa psihopatom. Naravno, ima mnogo arogantnih ljudi. Ali psihopati pokazuju krajnji nivo arogancije. Imaju naduvan osećaj sopstvene važnosti. Psihopate veruju da su najbolji u svemu. Oni veruju da zaslužuju više od drugih zbog svoje superiornosti. Često daju nerealne izjave o svojim dostignućim i govore o sebi u krajnje arogantnom svetlu. Oni ljude oko sebe vide kao inferiorne i spremni su da ih zgaze kako bi dobili ono što žele.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas