· · Komentari: 0

ZA DRAGANIN ŽIVOT! U decembru 2021. godine započela je lečenje karcinoma, ali su joj neophodna sredstva za nastavak lečenja

Dragana je majka dvoje dece i bije najvažniju bitku. Naše malo- može joj značiti puno

1679662782_dragana-naslovna.png
Photo: Facebook printscreen/ Dragana Jović

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Draganu Jović (1982).

Dragana je u decembru 2021. godine započela lečenje karcinoma debelog creva sa metastazama na jetri (Dg.C20 Neoplasma malignum recti) na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, veoma kompleksnom operacijom kojom su odstranjeni primarni tumori, i biopsijom sekundarnog depozita na jetri, kojom je patohistološki potvrđen Krukenbergov tumor, sa metastatskim adenokarcinomom digestivnog porekla u jetri.

Nakon oporavka, lečenje je nastavljeno na Institutu za onkologiju, ciklusom od 10 HT i 10 bioloških terapija koje su se pokazale kao efikasne i dovele do smanjenja metastaza na jetri.

U februaru 2023. započela je novi ciklus lečenja HT, dok biološke terapije u ovom ciklusu ne pokriva RFZO, a Dragana nije u mogućnosti da samostalno obezbedi sredstva, pa se ovim putem obraća svim ljudima dobre volje, da joj pomognu svojim donacijama, kako bi što pre krenula i sa biološkim terapijama, koje su se uz HT pokazale kao efikasne za smanjenje metastaza na jetri.

Sredstva su potrebna za biološke terapije, za dalju dijagnostiku, specijalističke preglede, laboratorijske analize, kao i za mogući nastavak lečenja u inostranstvu.

Za Draganin život, budimo humani! Pošaljite 147 na 3030, ili uplatite koliko ste u mogućnosti na žiro račun koji se nalazi na sajtu.

Pomozimo Dragani! Ona je nečija majka, žena, sestra, ćerka...

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.