Oglas
· · Komentari: 0
BUDI HUMAN

SVI ZA KOSTU: Mališan boluje od teške bolesti i potrebna mu je pomoć

Humanitarna fondacija Budi human prikuplja novčana sredstva za Kostu Dimitrijevića (2), koji boluje od teške bolesti kako bi napredovao u lečenju

1649760482_2984113_kosta_ls.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Kosta je rođen prevremeno 22.09.2020. godine u Beogradu. Dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Usled prevremenog rođenja doživeo je asfikciju (nedostatak kiseonika) pa je ubrzo nakon rođenja stavljen na mehanički respirator.

Nekoliko dana posle doživeo je konvulzije usled čega je prebačen na Institut za neonatologiju u Beogradu što je postala Kostina kuća narednih 52 dana. Po dolasku kući krenuo je na fizikalne terapije.

Foto: Printskrin

Kosta se lečio u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju.

Sa 4 meseca starosti dobio je prvi epileptični napad i dijagnozu G405 epilepsia. Uspostavljena mu je i dijagnoza F83 disharmoničan razvoj. Da bi Kosta napredovao u lečenju potrebno je mnogo rada i truda.

Kosti su sredstva potrebna za lečenje, specijalističke preglede, fizikalne terapije, rehabilitacije, laboratorijske analize, za suplemente, opremu za vežbanje u kućnim uslovima kao i za putne troškove.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1214 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1214 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001292655-47

Uplatom na devizni račun: 160600000129290573 IBAN: RS35160600000129290573 SWIFT/BIC: DBDBRSBG Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal 

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR  kod

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas