Oglas
· · Komentari: 0
BUDI HUMAN

POMOZIMO MILENI DA SE VRATI KUĆI SVOM SINU: Mlada mama se bori sa opakom bolešću, HITNO su joj potrebna sredstva za lečenje

Milena Jovičić (1984), majka dvogodišnjeg dečaka, bori se sa opakom bolešću. Mileni su hitno potrebna novčana sredstva kako bi nastavila lečenje.

1637698267_milena.png
Foto: Printskrin
Oglas

Milena je rođena 24. decembra 1984. godine. Sa porodicom živi u Smederevu.

Početkom oktobra 2021. godine Milena je primljena u bolnicu zbog jakih bolova u stomaku. Nakon detaljnih analiza dijagnostikovan joj je karcinom želuca u poodmaklom stadijumu. Prisustvo slobodne tečnosti na više mesta unutar stomaka i maloj karlici dodatno komplikuje postojeće stanje.

Operativni zahvat trenutno nije moguće obaviti, stoga je konzilijum lekara odredio hemioterapiju koju bi Milena trebalo da primi. Usled loše krvne slike i lošeg celokupnog zdravstvenog stanja, hemioterapiju je sada nemoguće primiti.

Mileni je poslednja nada jedna privatna klinika u Beogradu koja bi ciljanim terapijama ojačala njen organizam, poboljšala opšte zdravstveno stanje kako bi bila u stanju da primi ciklus od šest bioloških terapija nakon čega bi se stekli uslovi za operaciju u zemlji ili inostranstvu.

Da bi Milena nastavila sa lečenjem, potrebni smo svi mi da joj pomognemo jer porodica nije u mogućnosti da samostalno snosi troškove lečenja.

Sredstva su joj potrebna za lečenje, specijalističke i kontrolne preglede, dijagnostiku, operativne zahvate kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo Mileni da iz ove borbe izađe kao pobednik i da se što pre vrati svojoj kući, svome sinu.

Foto: Printskrin

Za Mileninu pobedu! Budimo humani!

Pomozimo Mileni!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1164 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1164 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001248375-94

Uplatom na devizni račun: 160600000124858546 IBAN: RS35160600000124858546 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas