Oglas
· · Komentari: 0

Da li znate šta je HELIKOPTER POZA: Mnogi tvrde da dovodi do INTENZIVNOG ORGAZMA

Isprobajte ovu i saznajte zbog čega je HIT u svetu. Ako vam je seksulani život postao dosadan i potrebno vam je malo akcije u krevetu, onda isprobajte nove aktivnosti koje će vas oduševiti.

1648218171_couple-g2d2608669_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

U poslednje vreme se sve više piše o pozi u seksu koja je nazvana helihopter. Mnogi parovi upražnjavaju ovu pozu jer kako navode dovodi jakog orgazma što poboljšava sekusalni život. 

Pročitajte još: Pet poza koje će odati svakog MUŠKARCA da mu se baš vi dopadate

Da biste ovu pozu izveli potrebno je da se partnerka postavi na laktove i na kolena, sa glavom nagnutom dole, dok je gornji deo tela nagnut ka gore. Partner treba da dođe iz suprotnog ugla, sa glavom suprotnom od vaše, a telo treba da mu bude u položaju daske. 

Partnerka u koju će partner penetrirati mora da se postavi na laktove i kolena kao što bi se postavila za dogi stajl.
Partner tada prebacuje noge preko leđa partnerke dok gleda u suprotnom smeru i penetrira penis spuštajući bokove. Kako bi se pogurao, partner će morati da izvede mini-sklekove, pa je mala fizička spremnost takođe bitna. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas