Oglas
· · Komentari: 0
veza

Greške ZBOG KOJIH žene ostavljaju muškarce, a NIJE prevara

​Ukoliko mislite da je neverstvo jedan od najčešćih razloga zašto žene raskidaju emotivne veze, niste u pravu

1653389871_priscilla-du-preez-ZxMASvRPEn4-unsplash.jpg
Photo:Unsplash
Oglas

Mnogi muškarci se iznenade kada ih partnerka ostavi, a pritom nisu ni svesni u čemu greše. Šta uglavnom navodi nežniji pol na takvu odluku?

Ne vole laskanje

Photo:Unsplash

Mada damama godi kada im partner govori da su lepe i neodoljive, poznato je da vole i kad su stvari malo komplikovane. Ako se previše trudite i uvek odobravate svaki njen postupak, može posumnjati u vašu iskrenost, a kada preterujete sa komplimentima pomisliće da želite seks. Zato, umesto podilaženja, pohvalite voljenu osobu onda kad, zaista, tako mislite.

 

Posesivnost

Izašla je na piće sa prijateljicama, ostala je duže i nije vam se javila. Pomalo vas to kopka, rado biste je nazvali da se uverite da li je dobro (i da li se u pozadini možda čuje muški glas). To nije dobra ideja, posebno na početku veze. Ako počnete opsesivno da je zovete na mobilni telefon, šaljete poruke ili objavljujete postove, dosadićete joj vrlo brzo. Ne možete imati nadzor nad njenim životom 24 sata dnevno, bez obzira koliko ste zaljubljeni.

Bivše devojke

Photo:Unsplash

Kada se povede razgovor o bivšoj devojci, budite oprezni. Ne govorite da je bila divna ili da je imala dobre noge. Isto pravilo važi i ako pričate loše stvari, jer sadašnja partnerka može pomisliti da ćete tako govoriti i o njoj ako jednog dana raskinete. Svaki razgovor o bivšoj partnerki ukazuje na to da imate nerešene probleme u prošlosti i da niste spremni za novu vezu. Osim toga, ovakve priče su uvek dosadne.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas