· · Коментари: 0
веза

Грешке ЗБОГ КОЈИХ жене остављају мушкарце, а НИЈЕ превара

​Уколико мислите да је неверство један од најчешћих разлога зашто жене раскидају емотивне везе, нисте у праву

1653389871_priscilla-du-preez-ZxMASvRPEn4-unsplash.jpg
Пхото:Унспласх

Многи мушкарци се изненаде када их партнерка остави, а притом нису ни свесни у чему греше. Шта углавном наводи нежнији пол на такву одлуку?

Не воле ласкањe

Пхото:Унспласх

Мада дамама годи када им партнер говори да су лепе и неодољиве, познато је да воле и кад су ствари мало компликоване. Ако се превише трудите и увек одобравате сваки њен поступак, може посумњати у вашу искреност, а када претерујете са комплиментима помислиће да желите секс. Зато, уместо подилажења, похвалите вољену особу онда кад, заиста, тако мислите.

 

Посесивност

Изашла је на пиће са пријатељицама, остала је дуже и није вам се јавила. Помало вас то копка, радо бисте је назвали да се уверите да ли је добро (и да ли се у позадини можда чује мушки глас). То није добра идеја, посебно на почетку везе. Ако почнете опсесивно да је зовете на мобилни телефон, шаљете поруке или објављујете постове, досадићете јој врло брзо. Не можете имати надзор над њеним животом 24 сата дневно, без обзира колико сте заљубљени.

Бивше девојке

Пхото:Унспласх

Када се поведе разговор о бившој девојци, будите опрезни. Не говорите да је била дивна или да је имала добре ноге. Исто правило важи и ако причате лоше ствари, јер садашња партнерка може помислити да ћете тако говорити и о њој ако једног дана раскинете. Сваки разговор о бившој партнерки указује на то да имате нерешене проблеме у прошлости и да нисте спремни за нову везу. Осим тога, овакве приче су увек досадне.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.