Oglas
· · Komentari: 0
emotivna veza

Iznenađujuće je to oko čega se veliki broj PAROVA SVAĐA

Pomislili biste da je u pitanju neiskrenost, neverstvo ili nešto tome slično.

1605444807_Depositphotos_11185618_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ali ne u pitanju je nešto sasvim drugo. Ispostavilo se da čak ni novac ni ljubomora nisu toliko visoko na lestvici stvari oko kojih se savremeni parovi najčešće svađaju. Istina je da ljubavni odnosi često znaju da budu turbulentni. Oni podrazumevaju mnogo kompromisa i razgovora. Ponekad stvari odu u pogrešnom smeru i dolazi do raskida veze, pa čak i razvoda.

Ono što je neverovatno je zapravo činjenica oko koje se parovi u današnje vreme najviše svađaju. Prema najnovijim istraživanjima najspornija tema između partnera tiče se odluke o večeri! Statistike govore da više od 50 % parova zna da sledi svađa kada se postavi pitanje – šta želiš za večeru? Ova vrsta problema prouzrokovana je u poslednje vreme sve više i činjenicom jer veliki broj parova naručuje hranu u vidu dostave na kuću adresu. Umesto da olakša donošenje ove odluke čini se da veći izbor različite palete hrane on line predstavlja sve veći problem.

Pročitajte još: Žene VARAJU iz tri razloga, a prvi je potpuno BIZARAN i logičan!

Da situacija bude još problematičnija parovi se svađaju oko toga ko će pokupiti hranu pri vraćanju sa posla, kao i koliko hrane uopšte treba da bude kupljeno i da li je to isplativa investicija. Slučaj s druge strane nije ništa jednostavniji ni sa osobama koje nisu u stalnoj vezi (ili braku). Više od 60 % ispitanika izjavilo je da bi razmatralo odlazak na večeru samo sa osobom koja ima sličan ukus kao ona. A čak 17 % njih je reklo da bi raskinulo vezu sa osobom koja ima potpuno drugačije preference prema hrani u odnosu na njih, čak i da je u pitanju milioner!

Gde je zapravo problem?

Sličan ukus po pitanju hrane, čini da se osećamo povezanima. Budući da je hrana bitan deo života svakog od nas, važno je ne samo šta jedete, već i kad i koliko, a naravno i sa kim.

Pročitajte još: Stvari koje partnerima ubijaju želju za SEKSOM

Kada dve osobe dele sličan ukus kada je hrana u pitanju, život im je daleko jednostavniji i slađi. Jedno drugo tada imate priliku da iznenadite nečim u čemu ste sigurni da će data osoba uživati. Zajednički obroci u toku dana, u kojima oboje uživate daju vam priliku da razgovarate i nadoknadite vreme koje provodite razdvojeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas