Oglas
· · Komentari: 0

Stručnjaci sproveli istraživanje: Pet stvari koje muškarci prvo primete na ženama - Ni na jednom mestu nisu atributi

Istraživanja došla do odgovora koji će vas možda iznenaditi

1690029510_shutterstock_2193860359.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako ste se ikada zapitali šta je prvo što je neki dečko primetio na vama, niste usamljene. To je jedno od najčešćih pitanja na internetu, baš kao što se muškarci pitaju šta žene prvo primećuju na njima.

Kako bi došli do odgovora na ovo prvo pitanje, stručnjaci su sproveli više istraživanja, a ovo su neka od najinteresantnijih saznanja.

Kosa

Istraživanje koje je sprovela kompanija Pantene pokazalo je da zaista ne trbea da štedimo na frizera jer čak 74 posto ispitanih muškaraca kaže da ženu primeti zbog njene kose i da je to prva stvar na koju obraća pažnju.

Štaviše, ovo istraživanje pokazalo je i da je veća verovatnoća da će muškarac u kafiću prići devojci koja ima sjajnu kosu nego onoj koja je provokativno obučena!

Odeća

Ipak, pažnja se i te kako obraća i na odeću! Ista studija je utvrdila da 26 odsto muškaraca primećuje odeću devojke pre nego njene noge ili šminke.

Smeh

Anketa koju je sproveo portal za upoznavanje Match.com otkrila je da 88 posto ispatnika kaže da je smeh ono što je ostavilo utisak na njih na prvom sastanku.

Da biste pojačali efekat svog (o)smeha, možete mu dodati crveni karmin jer je studija naučnika Univerziteta u Mančesteru otkrila da u prvih deset sekundi nakon što ugleda ženu pogled muškarca ide prema njenim usnama, a najduže gledaju one obojene u crveno!

Lična higijena

Pomenuta anketa sajta Match.com pokazala je da muškarce pri prvom susretu odbijaju loš zadah, neprijatni mirisi, prljavi nokti...

Oči

Istraživanje koje je finansirao proizvođač kapi za oči Murine i u kom je učestvovalo hiljadu muškaraca pokazalo je da 70 procenata muškaraca gleda ženu u oči pri prvom kontaktu i stvaranju prvog utiska, a na drugom mestu su se našli njen osmeh i grudi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas