Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стручњаци спровели истраживање: Пет ствари које мушкарци прво примете на женама - Ни на једном месту нису атрибути

Истраживања дошла до одговора који ће вас можда изненадити

1690029510_shutterstock_2193860359.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако сте се икада запитали шта је прво што је неки дечко приметио на вама, нисте усамљене. То је једно од најчешћих питања на интернету, баш као што се мушкарци питају шта жене прво примећују на њима.

Како би дошли до одговора на ово прво питање, стручњаци су спровели више истраживања, а ово су нека од најинтересантнијих сазнања.

Коса

Истраживање које је спровела компанија Пантене показало је да заиста не трбеа да штедимо на фризера јер чак 74 посто испитаних мушкараца каже да жену примети због њене косе и да је то прва ствар на коју обраћа пажњу.

Штавише, ово истраживање показало је и да је већа вероватноћа да ће мушкарац у кафићу прићи девојци која има сјајну косу него оној која је провокативно обучена!

Одећа

Ипак, пажња се и те како обраћа и на одећу! Иста студија је утврдила да 26 одсто мушкараца примећује одећу девојке пре него њене ноге или шминке.

Смех

Анкета коју је спровео портал за упознавање Матцх.цом открила је да 88 посто испатника каже да је смех оно што је оставило утисак на њих на првом састанку.

Да бисте појачали ефекат свог (о)смеха, можете му додати црвени кармин јер је студија научника Универзитета у Манчестеру открила да у првих десет секунди након што угледа жену поглед мушкарца иде према њеним уснама, а најдуже гледају оне обојене у црвено!

Лична хигијена

Поменута анкета сајта Матцх.цом показала је да мушкарце при првом сусрету одбијају лош задах, непријатни мириси, прљави нокти...

Очи

Истраживање које је финансирао произвођач капи за очи Мурине и у ком је учествовало хиљаду мушкараца показало је да 70 процената мушкараца гледа жену у очи при првом контакту и стварању првог утиска, а на другом месту су се нашли њен осмех и груди.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas