Oglas
· · Komentari: 0

Mačka sprečila ORUŽANU PLJAČKU I SPASILA ŽIVOT VLASNIKU: Nesvakidašnja priča iz Misisipija (FOTO)

Priča o ovoj mački obišla je svet

1659954870_zeke-tucker-gSSK4u8yPpM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Jedan penzioner iz Misisipija, Fred Everit, ispričao je lokalnim medijima kako je njegova mačka sprečila oružanu pljačku i verovatno njegov život!

Čuli ste za pse čuvare, ovo je mačka čuvar – rekao je Everit za Nort Misisipi Dejli Žurnal.

Bandit, bucmasta maca, sa svojih 9 kilograma preplašila je lopove u gradu Tupelo i probudila svog vlasnika. Kada su dve osobe pokušale da provale u kuću šezdesetosmogodišnjeg Everita, mačka je mahnito mjaukala, a zatim otrčala da upozori svog usnulog gazdu na opasnost.

Pročitajte još: Iznenadićete se kad čujete koje su sve FUNKCIJE REPA KOD MAČAKA: Mnogi vasnici ne znaju

 Pokušaj pljačke dogodio se 25. jula, između 2:30 i 3 sata ujutro. Fred je izjavio da ga je probudilo mjaukanje koje je dopiralo iz kuhinje. Potom je njegova ljubimica potrčala ka spavaćoj sobi, skočila na krevet i počela da skida jorgan sa Freda i grebe ga kandžama po rukama. U tom trenutku je uvdeo da nešto nije u redu.

Ona to nikada ranije nije uradila - istakao je Everit.

Pročitajte još: Da li zaista PSI LIČE NA SVOJE VLASNIKE? Naučnici otkrili da li ljubimci poprimaju osobine vlasnika

Kada je ustao iz kreveta da vidi šta se dešava, ugledao je dva mladića ispred zadnjeg ulaza. Jedan od lopova je imao pištolj, a drugi je poneo pajser kako bi otvorio vrata. Međutim, u trenutku kada je izvukao svoj pištolj i vratio se u kuhinju, razbojnici su već pobegli.

Penzioner nije prijavio pokušaj pljačke policiji, ali priznaje da bi se sve gore završilo da nije bilo Bandita.

Hvala Bogu, to nije eskaliralo u sukob. Ali mislim da je to samo zbog mačke – rekao je za lokalne novine.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas