· · Коментари: 0

Мачка спречила ОРУЖАНУ ПЉАЧКУ И СПАСИЛА ЖИВОТ ВЛАСНИКУ: Несвакидашња прича из Мисисипија (ФОТО)

Прича о овој мачки обишла је свет

1659954870_zeke-tucker-gSSK4u8yPpM-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Један пензионер из Мисисипија, Фред Еверит, испричао је локалним медијима како је његова мачка спречила оружану пљачку и вероватно његов живот!

Чули сте за псе чуваре, ово је мачка чувар – рекао је Еверит за Норт Мисисипи Дејли Журнал.

Бандит, буцмаста маца, са својих 9 килограма преплашила је лопове у граду Тупело и пробудила свог власника. Када су две особе покушале да провале у куц́у шездесетосмогодишњег Еверита, мачка је махнито мјаукала, а затим отрчала да упозори свог уснулог газду на опасност.

Прочитајте још: Изненадићете се кад чујете које су све ФУНКЦИЈЕ РЕПА КОД МАЧАКА: Многи васници не знају

 Покушај пљачке догодио се 25. јула, између 2:30 и 3 сата ујутро. Фред је изјавио да га је пробудило мјаукање које је допирало из кухиње. Потом је његова љубимица потрчала ка спавац́ој соби, скочила на кревет и почела да скида јорган са Фреда и гребе га канџама по рукама. У том тренутку је увдео да нешто није у реду.

Она то никада раније није урадила - истакао је Еверит.

Прочитајте још: Да ли заиста ПСИ ЛИЧЕ НА СВОЈЕ ВЛАСНИКЕ? Научници открили да ли љубимци попримају особине власника

Када је устао из кревета да види шта се дешава, угледао је два младиц́а испред задњег улаза. Један од лопова је имао пиштољ, а други је понео пајсер како би отворио врата. Међутим, у тренутку када је извукао свој пиштољ и вратио се у кухињу, разбојници су вец́ побегли.

Пензионер није пријавио покушај пљачке полицији, али признаје да би се све горе завршило да није било Бандита.

Хвала Богу, то није ескалирало у сукоб. Али мислим да је то само због мачке – рекао је за локалне новине.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.