· · Komentari: 0

Šta znači kada nas u snu ujede pas? Evo na šta može da nas upozori

Da li ste ikad sanjali da vas je napao pas?

1678114513_shutterstock_500547976.jpg
Foto: Shutterstock

Takvo nešto je sigurno bilo daleko od prijatnog iskustva i bez sumnje vas je ostavilo sa pitanjem u glavi “šta takav san predstavlja?”. Možda imate psa kao kućnog ljubimca i interesuje vas da to nije neka skrivena poruka koja se na njega odnosi. S druge strane, možda razmišljate da nabavite psa, pa vas zanima da to možda ne znači da je to loša odluka.

Kako bi razrešili ovu misteriju, donosimo vam u redovima koji slede nekoliko pouzdanih tumačenja sna o ujedu pasa. Iza vašeg sna postoji snažna poruka i ako želite da je otkrijete nastavite da čitate.

Ujed psa u snu

Vi ste sami sebi neprijatelj

San o ugrizu psa može da znači da imate posla sa svojim unutrašnjim demonima. To znači da imate veoma loš odnos prema sebi i izgubili ste vezu sa sopstvenom ličnošću. Polako, ali sigurno postajete svoj najveći kritičar i neprijatelj. Ovakav san vam poručuje da morate da počnete da se bavite svojim problemima.

Neko pokušava da uspostavi moć i kontrolu nad vama

Ovo je drugo po redu najčešće tumačenje ovakvog sna. Kada pas ugrize nekog, on to radi zato što želi da mu pokaže da je jači od njega i da može da ga savlada. Dakle, pas u snu predstavlja osobu koja pokušava da uspostavi kontrolu nad vama. Na vama je da li ćete dozvoliti da vas "lavež i ugriz" te osobe uplaši.

Vreme je da se fokusirate na svoje samopoštovanje

San o ugrizu psa može se odnositi na vaše strahove i fobije sa kojima se borite. Šanse su da se borite sa niskim samopouzdanjem i da problem koji imate još više umanjuju vaše samopoštovanje. Ovaj san bi trebalo da shvatite kao upozorenje da konačno morate da skupite hrabrost i suočite se sa svojim strahovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.