Oglas
· · Komentari: 0

Sanjali ste da ste postali BOGATI? Evo koje skriveno značenje vam podsvest šalje

Pogledajte šta vam ovakvi snovi poručuju

1696254116_Foto-Shutterstock-snovi-bogatstvo.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Tokom spavanja, naša podsvest nastavlja da radi i analizira situacije kroz koje prolazimo dok smo budni.

Snovi često imaju sposobnost da nas upute na predstojeće događaje, otkriju skrivene želje, rasvetle probleme, traume i dileme, pa ponekad pruže opravdanje za naše postupke.

Kroz snove, često obrađujemo misli koje nas zaokupljaju tokom dana, i koristeći tu vrstu introspekcije, dolazimo do odgovora na pitanja koja nas muče. Nije neobično da se svako od nas, bar jednom, poželi obilja i materijalne sigurnosti. S takvim željama nema ničeg lošeg, pod uslovom da to ne šteti drugima. Ali šta se dešava kad se te misli prenesu i u svet snova?

Kada sanjamo da smo bogati, to može ukazivati na tendenciju izbegavanja rizika u stvarnom životu. Naša želja da ostanemo sigurni i kontrolisani može nas sprečiti da se opustimo i spontano reagujemo na situacije. Često planiramo svaki korak unapred, ne voleći iznenađenja, pa čak ni ona prijatna. Nepredviđeni događaji nas zbunjuju i potrebno je vreme da se ponovo uspostavimo nakon takvih iskustava.

S druge strane, san o sticanju bogatstva može upozoravati na moguće nesporazume ili svađu u okruženju. Verovatno će se rasprava oko podele nasledstva otvoriti, a svaki učesnik će se zalagati za sopstvene interese. Ovo može izazvati trajne napetosti među članovima porodice, smanjiti međusobnu komunikaciju i povećati udaljenost.

Ako sanjamo o gubitku bogatstva, to može ukazivati na potencijalno zapostavljanje pravog prijatelja. U tom slučaju, možda nećemo prepoznati važnost podrške i razumevanja koje nam pruža. Fokusiraćemo se na manje bitne stvari, a zanemariti važne odnose. Kako vreme prolazi, shvatićemo koliku smo grešku napravili kada više ne budemo imali tu podršku i razumevanje na koje smo računali.

Kao i uvek, tumačenje snova zavisi od konteksta i osećaja koji prate sanjanje, ali često u takvim snovima možemo doživeti sreću, zadovoljstvo, radost i ponos, ali i suprotne emocije poput sujetnosti, zavisti, ljubomore i besa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas