Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

Australijska pevačica je potvrdila da je "oversized" džemper modni hit.

1624519777_kyle.PNG
Foto: Instagram/ screenshot kylieminogue
Oglas

Kajli Minog ima 53 godine, a ima telo devojke! Novi video u seksi izdanju pokazao je da pevačica i dalje izaziva uzdahe.

Pročitajte još: HEJLI BIBER na ulicama Pariza u HALJINI i SANDALAMA koje svi tražimo ovog leta (FOTO)

Kajli nosi ogroman crni džemper

Kajli Minog je na odmoru i vidi se da uživa. Obukla je crni "oversized" džemper sa roze cvetovima i snimila je kratak video na terasi. Pevačica prekršta noge i prekršta ruke, ali iako sve deluje nevino, Kajli je prelepa i lepša od pogleda koji se pruža iza nje.

Pevačica je na odmoru u Australiji.

Pevačica je na zasluženom odmoru u unutrašnjosti Australije , ali ostavila je da više od dva miliona pratilaca pogode gde se tačno nalazi.

Pročitajte još: Dženifer Lopez u kombinaciji za kojom se Holivud okretao: Svi trendovi leta u jednom (FOTO)

- Izgleda kao da si u Južnoadfričkoj Republici - napisao je jedan pratilac.

Niko ne zna gde se nalazi lepa pevačica koja se u januaru vratila u Viktoriju, južnu državu Australije, kako bi nastupila na kocertu "Sounds Better Together".

Pročitajte još: Isti otac: Pogledajte kako će izgledati Mia, ćerka Lune Đogani i Marka Miljkovića (FOTO)

Menadžer je umro početkom godine

NJen promoter Majkl Gudinski je dao izjavu da je Kajli presrećna što se vratila kući i ostaće neko vreme.

- Ekstatična je što je kod kuće - rekao je Majkl i posle toga je brzo preminuo u 68. godini.

Kajli Minog je bila očajna posle njegove smrti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas