· · Komentari: 0

Napravite savršeni "frenč" na vašim noktima uz pomoć ovog JEDNOSTAVNOG TRIKA! (VIDEO)

Francuski manikir je jedan od najlepših tehnika za ukrašavanje vaših noktiju. Međutim, nekada može biti pravi izazov namazati ga, pa čak i kozmetičarke muče muku da svaki nokat bude savršen i jednak

1651519368_nokti.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Nails company Belgium

Ali uz pomoć ovog jednostavnog trika koji sami možete praktikovati, vaš francuski manikir izgledaće besprekorno ujednačen kao da ga je radio pravi profesionalac! 

Pročitajte još: Planirajte i odredite prioritete: Sedam saveta za srećniji život

Za ovu tehniku biće vam potreban samo "bjuti blender", odnosno sunđerčić za utrljavanje pudera na vaše lice ili tzv "pečat za nokte" koji je obično providan. Bilo šta od ova dva predmeta da nabavite, tehnika je ista. Pored toga biće vam potreban naravno i lak za nokte.

Samo nanesite malo laka na sunđer i pritisnite vrh svog nokta u njega. Možda će vam trebati malo vežbe da biste ga učinili savršenim, ali konačni rezultat izgledaće kao da ste upravo izašli iz kozmetičkog salona! Možete praviti varijacije što se tiče boja, debljine ili "dubine" frenča. Možda će vam biti lakše da to radite na dužim noktima kako ne bi obojili i jagodice na prstima. Ukoliko je to slučaj trudite se da zaštitite jagodice pre mazanja frenča. Najednostavniji način jeste da nanesete vazelin oko nokta i time ćete sprečiti bojenje kože oko nokta dok koristite ovu tehniku. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.