· · Komentari: 0
LEPOTA

KUDA IDE OVAJ SVET?! U beogradskim salonima sve veća potražnja za FARBANJEM TREPAVICA, ali TO NIJE SVE

Najjednostavniji i najpopularniji način farbanja je korišćenje maskare, ali sve je popularnije i hemijsko farbanje.

Depositphotos_1513057_s-2019.jpg
Negovane trepavice Foto: Piksabej

Toplo vreme koje nam dolazi često nam pokvari šminku pa se tako i maskara razlije. Devojke koje imaju svetle trepavice sve se češće odlučuju na hemijsko farbanje. U beogradskim salonima cena ovog tretmana je od 300 do 500 dinara. 

Pročitajte još: PET frizura koje možete da napravite SAME za NEKOLIKO minuta

Postupak moraju da odrade stručna lica, i nije pouzdano da ovako nešto uradite sami kod kuće. Koristi se crna vodootporna boja, a trepavice izgledaju prirodno i izduženo. Tretman traje od 6 do 7 nedelja, a za to vreme nije potrebno koristiti maskaru.  

Minival trepavica 
Ovaj tretman može uviti trepavice bez obzira na njihovu dužinu i gustinu. Efekat traje dva do tri meseca, a proces uvijanja sat vremena.

Pročitajte još: Trikovi pomoću kojih možete osušiti lak na noktima "ZA SEKUND"

Postupak je sličan kao kada se farba kosa, ali se koriste specijalizovane farbe za bojenje dlačica na licu. Tretman ne traje dugo, otprilike deset minuta. Nakon farbanja oči se ispiraju slanim rastvorom, kako bi se otklonili ostaci farbe. 

Pročitajte još: Tražite uzrok perutanja kože glave? Tri MITA o pojavi uporne PERUTI koje morate razbiti!

Preporučuje se da se minival i farbanje odrade zajedno, kako bi efekat bio što bolji. Ukoliko se odlučite da uradite ovaj tretman, neophodno je da pronađete pouzdan kozmetički salon, ali i da proverite kakve preparate koriste!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.