· · Komentari: 0
ISTRAŽIVANJA

RUŽ ZA USNE otkriva karakter: Koja je vaša omiljena booja?

Boja karmina mnogo govori i o ženskom karakteru

1645954761_karmin.jpg
Foto: Pixabay

Osim što treba da iskaže lepotu i senzualnost usana, boja karmina otkriva i ženske karakterne osobine. Američki magazin Shape i psiholozi sa univerziteta Harvard ustanovili su da od izbora šminke zavisi kako će neko proceniti privlačnost i ličnost određene dame.

Pročitajte još: Kendal Džener prošetala trendove na Pradinoj reviji: Da li vam se dopadaju novi spojevi odeće? (FOTO)

Crveni ruž preferiraju kreativne i odvažne žene koje izlaze subotom i treniraju pet puta nedeljno. Dame koje često koriste ružičasti karmin deluju društvenije i zabavnije, a to je ujedno i boja moći. Starije gospođe radije biraju izvornu ružičastu boju, dok one mlađe nose nud nijansu ili karmin boje šljive.

Crveni karmin vole odvažne žene

Ove druge vikende radije provode kod kuće, retko objavljuju selfije i imaju najmanji broj cipela u ormanu.

Starije biraju ružičasti karmin

Nud usne čine da žene izgledaju toplije i brižnije, a stručnjaci preporučuju da dame ovu nijansu karmina koriste za prvi sastanak ili noćni provod s prijateljima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.