Oglas
· · Komentari: 0
mir

Budite pažljivi prema spavaćoj sobi: Vodite računa o ovim stvarima za lepši san

Važno je da sve u spavaćoj sobi bude na mestu

1655114143_bedroom-7132435_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Smatra se da prosečna osoba provede oko trećinu svog života spavajući u spavaćoj sobi ili provodeći vreme u spavaćoj sobi, tako da je oblast sa velikim uticajem. Unošenje nekoliko ključnih promena može da pomogne.

Uređenje spavaće sobe za bolji san

Proizvodi sa jakim mirisom

Trebalo bi da smanjimo sve sintetičke mirise u prostoru za spavanje u nastojanju da se smanje sva isparljiva organska jedinjenja koja doprinose lošem kvalitetu vazduha. Pre birajte proizvode sa prirodnim mirisom i eterična ulja, a sintetičke sveće i osveživače ostavite za druge prostorije.

Pročitajte još: Nemate sreće sa finansijama? Ovih 9 predmeta u domu BLOKIRAJU dolazak novca u vaš život

Čišćenje spavaće sobe

Sredstva za čišćenje sa jakim mirisom trebalo bi da izbegavamo. Umesto toga napravite jednostavnu mešavinu sapuna i vode na biljnoj bazi da očisti svoju spavaću sobu.

Otvorite prozore

Vazduh u zatvorenom prostoru ima tendenciju da bude zagađeniji od spoljašnjeg. Zato bi trebalo da provetravate sobu što češće možete.

Pročitajte još: Razmišljate o KREČENJU? Ovo su 4 boje koje unose SREĆU i pozitivne vibracije

Sklonite telefone i elektroniku iz sobe

Najbolje bi bilo da ovaj tip uređaja u sobi nemate, ali ukoliko to nije moguće, bar ih sklonite dalje od svog kreveta. Pokušajte da ograničite izloženost digitalnom ekranu, to bi čak i tokom dana imalo veliki uticaj.

BONUS VIDEO

 

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas