· · Komentari: 0
KANCELARIJA

RADNI KUTAK pretvorite u SRCE STANA

Na početku pandemije mnoge firme su se prebacile na rad od kuće i odmah je postalo jasno koliko je važno u domu imati funkcionalnu prostoriju, u kojoj je moguće biti produktivan koliko i u kancelariji.

1594968594_Depositphotos_52778303_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Nažalost, većina ljudi, zbog skučenog prostora, nema uslova da čitavu prostoriju, makar ona bila i najmanja, pretvori u kućnu kancelariju. Zato su dizajneri dali rešenja koja će nam pomoći da, i u situaciji kada kuburimo sa kvadratima, budemo efikasni i kada radimo od kuće.

Pročitajte još: NEON možete uneti u stan SAMO ako poštujete ova PRAVILA

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Zapravo, bilo koji kutak u domu možemo da pretvorimo u radni. Za to možemo da iskoristimo ugao dnevne sobe, a ako je ona veća, onda radni kutak više nije kutak, jer dizajneri predlažu da ga napravimo nasred ove prostorije.

Radni kutak napravite nasred dnevne sobe!

Takođe, oni smatraju da odlična radna atmosfera može da se napravi i u spavaćoj sobi, a deo za obavljanje posla su osmislili čak i u okviru garderobera (viseća polica ili merdevine koje se iz njega izvlače samo su neke od veoma praktičnih ideja). U svakom slučaju, zalažu se za višefunkcionalne prostore.

Pročitajte još: Pronađite pravu NIJANSU PUDERA za vaš ton kože

I svi se slažu u tome da radni sto treba da izgleda minimalistički, da bude dug i uzan, samo sa nogarama, odnosno bez fioka ili dodataka koji bi zagušili prostor. I stolice, odnosno fotelje, trebalo bi da budu što manje i jednostavnije.


Funkcionalnost i svetlost su najvažniji Foto: Depozitfoto

U ovom kutku jedino se podrazumevaju glavno sredstvo za rad (laptop, kompjuterski monitor ili tablet) i lampa. Sve ostalo je prepušteno našoj mašti, koja bi, doduše, trebalo da se fokusira na zid (ako se sto prislonjen uz njega) ili jednostavne forme za odlaganje neophodnih stvari (ukoliko se nalazi nasred sobe).

Radni sto treba da bude funkcionalan!

Šta predlažu da učinimo kada u stanu jednostavno nema dovoljno mesta za novi komad nameštaja, kakav je radni sto?

Pročitajte još: Iz kupatila ODMAH izbacite crvene elemente! Evo koje boje po FENG ŠUIJU morate imati u prostorijama

Smatraju da postoje praktična rešenja koja mogu da pomognu da rad iz kreveta ili sofe bude što udobniji. Rasklopivi stočići za krevet i jastuci koji podržavaju lumbalni deo kičme su ključne stavke koje će nam pomoći da stvorimo radni prostor gde god da se nalazimo.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.