· · Komentari: 0
TRIKOVI

Uklonite TVRDOKORNI KAMENAC u kupatilu sa dva sredstva iz kuhinje

Otkrivamo kako lako ukloniti kamenac bez mnogo napora i bez upotrebe posebnih i skupih deterdženata

1675374065_1669544353_shutterstock_790737706.jpg
Foto: Shutterstock

Za uklanjanje kamenca provereno radi proizvod koji možete napraviti sami na bazi sirćeta i običnog tečnog deterdženta za pranje sudova.

Pročitajte još: Kako se neguje "ženska sreća"? Krasiće svaki enterijer, a potrebno je da joj se posvetite samo malo

Dakle, uzmete 50 mililitara 9% sirćeta, sipamo u odgovarajuću posudu, dodamo 100 mililitara tople, ali ne vrele vode i malo deterdženta za pranje sudova, oko 1 kašika, ili nešto manje. Sve to pomešamo i koristimo za čišćenje kamenca u kupatilu. Veoma je zgodno sipati dobijeni proizvod u bočicu sa raspršivačem - na ovaj način je mnogo pogodnije očistiti.

Pročitajte još: Poklon koji nikako ne smete da unesete u KUĆU: Feng šui stručnjaci savetuju da ga odmah bacite ili spalite

Evo mog jednostavnog načina za čišćenje kamenca kod kuće. A novac je veoma jeftin, 5 rubalja će izaći takav alat za jedno čišćenje. Ali u isto vreme, efekat nije ni na koji način inferiorniji od kućnih hemikalija kupljenih u prodavnici, a možda čak i bolji.

Ako dugo niste ništa čistili, a na površini ima dosta kamenca, onda možete dodati još malo sirćeta.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.