Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI DOMAĆICA

Rešite se KAMENCA na slavinama i metalnim kupatilskim elementima jednim potezom (VIDEO)

Da li se i vama nakupljaju bele fleke na baterijama u kupatilu i kuhinji?

1668548654_kamenac.png
Foto: Instagram/prakticno_sa_stilom
Oglas

Nakupljanje kamenca na baterijama u kuhinji i kupatilu, tačnije metalnim slavinama i tuševima i metalnim elementima u kupatilu stalna je noćna mora svih domaćica. Iako se čini da redovno čisto ove elemente, deluje da fleke od kamenca nikako nije moguće ukloniti. Sada vam donosimo jednostavan savet kako da ih se rešite praktično jednim potezom.

Pročitajte još: Oslobodite prostor u ORMARU za zimsku odeću uz par jednostavnih TRIKOVA

Evo jednostavnog rešenja bez dodatnih ulaganja i skupih sredstava za skidanje kamenca. Ovo je super vest za sve vlasnike mašina za sudove. U samo nekoliko poteza krpickom ili sunđerom kamenac nestaje pred vašim očima i mnogo sporije se posle stvara na tretiranoj površini. Rešenje je u sredstvu za sjaj sudova za mašinsko pranje suđa. 

Pročitajte još: Feng šui PRAVILA za raspored nameštaja u kući: Privucite blagostanje i sreću

Detalje o primeni i tretiranju metalnih površina možete videti u video zapisu koju sledi...

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas