Oglas
· · Komentari: 0

NAUKA DALA ODGOVOR: Ove osobine dete nasleđuje isključivo od OCA

Pitate se koje to karakteristike deca nasleđuju od očeva?

1712839847_Foto-Shutterstock-ocevi-i-deca.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ne brinite, nauka ima odgovor na ovo pitanje.

Izgled

Dete nasleđuje 60 posto očevih gena, a 40 posto majčinih, kad je izgled u pitanju. Dakle, dete može od oca da nasledi neke golim okom vidljive karakteristike.

Visina

Fizički izgled uglavnom je rezultat očevih gena. Ako je otac visok, velika je šansa da će biti i dete.

Zubi

Struktura zuba uglavnom se nasleđuje od oca.

Ruke

Ako je otac dešnjak, verovatno će i dete to biti.

Prsti

Nije retkost da očevi i deca imaju slične prste, posebno nožne.

Način spavanja

U kojoj će pozi dete da spava, možete zaključiti ako pogledate kako spava njegov otac.

Rupice na obrazima

Ako ih otac ima, velika šansa je da će ih imati i dete.

Pune usne

Bebe često imaju pune usne, ali s vremenom mogu postati tanje. Ovo se smatra dominantnom karakteristikom koju deca često nasleđuju od očeva.

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas