Oglas
· · Komentari: 0

14 MOĆNIH PORUKA SOFIJE LOREN: Smernice za ispunjen život i sreću svake žene

Jedna od najlepših žena sveta podelila je mudre savete mlađim generacijama

1659443526_profimedia-0706399222.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sofija Loren sinonim je za lepotu, harizmu, talenat, šarm i prefinjenost. Uveliko je u devetoj deceniji, a svoje godine sa ponosom nosi.

Ova italijanska lepotica dostigla je popularnost svetskih razmera. U glumačkoj karijeri od preko 60 godina, glumila je u 200 filmova, kako italijanskih, tako i holivudskih.

Iza nje je zlata vredno iskustvo. IAko jedna od najlepših žena na svetu i sama je isticala da izgled nije ono što ženu čini lepom. NJeni citati mogu nam poslužiti kao životne smernice i formule za srećan i ispunjen život.

Pročitajte još: Ovih MUŠKARACA treba da se klonite: Kada su u ovom životnom dobu mogu biti opasni po vas (FOTO)

1. "Dobar izgled nije sve, ali dodajte šarm i svet je pred vašim nogama."

2. "Žena koja je čvrsto uverena u svoju lepotu na kraju će moći da ubedi sve ostale u nju."

3. "LJubav je sramežljivi divlji cvet, a ne baštenska ruža. Srećna je tamo gde je odrasla."

4. "Pametne žene primećuju muškarci, lepe se očima otimaju iz gomile i samo šarmantne se ne zaboravljaju."

5. "Ako je devojka u mladosti neverovatno dobra, ali rasejana i ne završava ništa do kraja, lepota će brzo otići. Ako ima veoma skromne spoljne potencijale, ali snažan karakter, njen šarm će se povećavati tokom godina."

6. "Veruje se da nedostatke na licu treba sakriti. Ali šta su nedostaci? Vrlo često je neobične karakteristike najbolje naglasiti, a ne sakriti.

Pročitajte još: Otkrivamo zašto "da je hteo, zvao bi te" nije uvek dobar savet

7. "Ako imate sreće da u sebi zadržite dušu deteta, onda najbolje u vašem životu tek dolazi."

8. "Ništa ne čini ženu lepšom od verovanja da je lepa."

9. "Nijedna osoba nije u stanju da ispuni ceo vaš život, jednostavno neće moći da razume neke misli i osećanja. Ovde prijateljstvo čini čuda."

10. "Jednostavnost je suština elegancije."

11. "Teško je biti neodoljiv ako si lenj."

12. "Najvažniji začin dobrog kuvanja za porodicuje ljubav: ljubav prema onima za koje kuvate."

13. "Majka treba dvaput da razmisli: jednom za sebe, jednom za svoje dete."

14. "Karakter je najvažnija komponenta lepote."

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas